Leden 10, 200718 r Nemuzou tam byt napevno, protoze na schematech maji kazda cast svuj rozmer, mysleno jak trafo, tak vybojka. Takze to nejak jit musi, nekde musi byt nekdo, kdo dodava jen vybojky a ty se nekde montuji do trafa, ale teoreticky je mozne ze ty vybojky jsou naprosto stejne, jediny rozdil je ze D2S je bez trafa a D1S s trafem. Jinak oktavka II osilnuje hlavne kdyz kolem nekoho projizdi a ma ho po sve prave strane, tam opravdy sviti prilis vysoko. Ale tohle se neresi, to delaji i jine auta. Cili shrnuto a podtrzeno, nikdo nechce vybojky vyndat, nikomu se nechce hrat si s cca 6000k a nikdo neni ochoten se popidit, jestli se daji koupit jen ty samotne vybojky Ja pro svuj osobni pocit blaha napisu bud do Osramu, nebo do Philipsu, jak to je s vybojkou a jestli to bude zajimave muzu to sem pripsat. Upraveno Leden 11, 200718 r od Eflik
Leden 16, 200718 r Takže : 1) Světlo na pravé straně svítí výš, abyste viděli na srnky, chodce a jinou havěť. Kupudivu v Anglii svítí zase levé světlo výše a anglická (rozuměj pravostranná) auta musí mít na kontinent speciální "brejličky" aby neoslňovaly řidiče na levé (kontinentální) straně - snad je to pochopitelné. (Jinak doporučuji prostudoavt jakýkoliv návod k opravě auta svépomocí od 50. let ) 2) Záměna H4 a H7 je nemožná nejen proto, že H7 je na čirou optiku - no, a tam rozptyl určuje parabola. 3) Záměnu výbojek Fabie na Octávku (a naopak) nedoporučuju už proto, že ty světla jsou jinak konstruovaný. 4) Činná plocha paraboly Oktávky bude o dost větší, než činná plocha u paraboly Fabie - proto taky jsou jinak nastavené čočky 5) OII je o dost mladší, než F1, a i v Xenonech šel vývoj kupředu. 6) Hodnota 8100K a 5100K neudává teplotu výbojek, ale barvu světla (dopuručuju zadat do Googlu :"absolutně černé těleso") 5400 a 8100K je tak na Slunci. 7) Spojky a rozptylky - to je u brejlí! U aut žádné dioptrie nejsou - to světlo, které vidíte, je určeno plochou paraboly a světelným výkonem výbojky. (Neměl by někdo na prodej světla - levé +1,5 a pravé +1,0 ?) 8) To, že svítí u Oktávky dál, není tím, že ta Fábie má světla níž, ale tím, že Fábie má špatně nastavená světla (může mít i Oktávka - záleží na tom, jestli je Fabiatik šmudla, nebo Oktavář prase) ... 2-3 cm v téhle výšce nehrají roli, navíc výška světel se řídí předpisy (takže si nemůžete dát na střechu Fábie rám s svítit si jím na cestu - platí pro potkávací světla) 9) Tovární xenony jsou příjemné - rozhodně lepší, než hazardéři s normálníma světlama alá 100W nebo rádobyodborníci s různejma nabastlenima xenonů z hypermarketů - ty první potkávám rád, ty druhý nejraději s heverem. 10) Xenony bych na autě bral (až na tu cenu)
Leden 16, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz?
Leden 16, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz? 3 mesiace so com menil z klasiky na origo xenon. Tot moj nazor: Hlavny PLUS oproti klasike: lepsie vlastnosti co sa tyka "celkovej svietivosti" Hlavny MINUS oproti klasike: Prechod medzi svetlom a tmou sa mi zda trochu moc vyrazny. Ale este raz by som do nich urcite siel. Tych plusov je urcite viac ako minusov oproti klasike. A spolu s kombinaciou dialkovych (silverstar H7) je rozdiel vo "svietivosti" urcite poznat v prospech origo xenonov. ORIGO XENONUM ZDAR
Leden 16, 200718 r ano ta hrana medzi svetlom a tmou je dosť brutal a treba si zvyknuť ale išiel by som do nich ešte raz a keby mali aj natačanie tym duplom
Leden 16, 200718 r Takže :1) Světlo na pravé straně svítí výš, abyste viděli na srnky, chodce a jinou havěť. Kupudivu v Anglii svítí zase levé světlo výše a anglická (rozuměj pravostranná) auta musí mít na kontinent speciální "brejličky" aby neoslňovaly řidiče na levé (kontinentální) straně - snad je to pochopitelné. (Jinak doporučuji prostudoavt jakýkoliv návod k opravě auta svépomocí od 50. let ) 2) Záměna H4 a H7 je nemožná nejen proto, že H7 je na čirou optiku - no, a tam rozptyl určuje parabola. 3) Záměnu výbojek Fabie na Octávku (a naopak) nedoporučuju už proto, že ty světla jsou jinak konstruovaný. 4) Činná plocha paraboly Oktávky bude o dost větší, než činná plocha u paraboly Fabie - proto taky jsou jinak nastavené čočky 5) OII je o dost mladší, než F1, a i v Xenonech šel vývoj kupředu. 6) Hodnota 8100K a 5100K neudává teplotu výbojek, ale barvu světla (dopuručuju zadat do Googlu :"absolutně černé těleso") 5400 a 8100K je tak na Slunci. 7) Spojky a rozptylky - to je u brejlí! U aut žádné dioptrie nejsou - to světlo, které vidíte, je určeno plochou paraboly a světelným výkonem výbojky. (Neměl by někdo na prodej světla - levé +1,5 a pravé +1,0 ?) 8) To, že svítí u Oktávky dál, není tím, že ta Fábie má světla níž, ale tím, že Fábie má špatně nastavená světla (může mít i Oktávka - záleží na tom, jestli je Fabiatik šmudla, nebo Oktavář prase) ... 2-3 cm v téhle výšce nehrají roli, navíc výška světel se řídí předpisy (takže si nemůžete dát na střechu Fábie rám s svítit si jím na cestu - platí pro potkávací světla) 9) Tovární xenony jsou příjemné - rozhodně lepší, než hazardéři s normálníma světlama alá 100W nebo rádobyodborníci s různejma nabastlenima xenonů z hypermarketů - ty první potkávám rád, ty druhý nejraději s heverem. 10) Xenony bych na autě bral (až na tu cenu) Luxusni odpoved 1 - to si troufam rict ze tady vi kazdy, ale de o to ze oktavka sviti vyse nez drtiva vetsina aut, ale to je nepodstatne. 2 - zamena neni ani tak nemozna kvuli cire optice, ale kvuli rozmeru banky a tvaru patice. Kazdopadne ale ani Fabie ani OII NEMA v projektorech zarovky H7, nebo cokoli s vlaknem. :-D 3 - nemel sem rozebranou cast za cockou takze netusim do jake miry je tam rozdil v odrazne plose, ktera odrazi svetlo z vybojky do cocky, ale samotne vybojky u Fabky D2S a oktavky D1S jsou naprosto rozmerove stejne, pominu-li uchyceni starteru vybojky !! 4 - vetsi plocha paraboly ? jak rikam, nemel sem to rozebrane, ale rek bych ze to zase tak znacny rozdil nebude, mluvime li o projektorovych sveltlech. 5 - s tim naprosty souhlas. 6 - tady asi doslo k nedorozumeni, samozrejme se nejedna o fyzickou teploty vybojky, ale o teplotu svetla, barevnou teplotu svetlav Kelvinech, kterou vybojka produkuje, coz znamena, ze nizsi hodnota je vice zluta a tim "teplejsi" a vyssi je zase do modra a tim "studenejsi". Orientacni tabulka (K - teplota svetla) 10 000K - modra obloha 9 000K - 7 000K - zamracena obloha 5 000K - slunecni svetlo 4 000K - bile svetlo zarivek 2 800K - zarovka 2 100K - zapad slunce 1 000K - svetlo svicky 7 - Spojky (spojne cocky, jinak konvexni cocky), nebo rozptylky (rozptylne cocky, jinak konkavni cocky) jsou nejen u bryli. Zkus se podivat kolem. Vsude kde je treba nejak presne ridit tok svetla se pouzije cocka. Jsou v xenonovych svetlometech, nebo trebas v diodovych parkovackach. Pokud tohle nevis, nema smysl dal diskutovat. 8 - toto nemas smysl resit 9 - souhlasim ze nejlepsi je tovarni. 10 - setri a budes mit
Leden 16, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz? Kazdy kdo je ma ti rekne, ze by do nich sel a kdo je nema by je rad mel. Nejde jen o komfortnejsi osvetleni vozovky, ale i o vzhled auta. Auto s xenonama se mi libimnohem vic nez bez nich.
Leden 16, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz? Kazdy kdo je ma ti rekne, ze by do nich sel a kdo je nema by je rad mel. Nejde jen o komfortnejsi osvetleni vozovky, ale i o vzhled auta. Auto s xenonama se mi libimnohem vic nez bez nich. Jo jo vzhlad je tiez omnoho lepsi. Ale to nie je podstatne
Leden 16, 200718 r Vzhľad ani imidž neriešim, resp. mi na ňom nezáleží. Jedná sa mi o to, aby bolo potme lepšie vidieť. Ale musím povedať, že ste ma pomaly ale isto presvedčili. Teraz už len nejaké zohnať
Leden 16, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz? Kazdy kdo je ma ti rekne, ze by do nich sel a kdo je nema by je rad mel. Nejde jen o komfortnejsi osvetleni vozovky, ale i o vzhled auta. Auto s xenonama se mi libimnohem vic nez bez nich. ne, mě jde jen o ty světla - že se ti líbí víc je chválihodné, můžou se líbit víc i ostatním - pro mě je u takových věcí "krása" nepodstatná. Bohužel za cenu 20k Kč se mi při mém kilometrovém nájezdu nevyplatí. Až budou stát tolik, co dnešní H4/H7 - nebo max. 2x tolik, pak ano !
Leden 16, 200718 r Luxusni odpoved 1 - to si troufam rict ze tady vi kazdy, ale de o to ze oktavka sviti vyse nez drtiva vetsina aut, ale to je nepodstatne. 2 - zamena neni ani tak nemozna kvuli cire optice, ale kvuli rozmeru banky a tvaru patice. Kazdopadne ale ani Fabie ani OII NEMA v projektorech zarovky H7, nebo cokoli s vlaknem. :-D 3 - nemel sem rozebranou cast za cockou takze netusim do jake miry je tam rozdil v odrazne plose, ktera odrazi svetlo z vybojky do cocky, ale samotne vybojky u Fabky D2S a oktavky D1S jsou naprosto rozmerove stejne, pominu-li uchyceni starteru vybojky !! 4 - vetsi plocha paraboly ? jak rikam, nemel sem to rozebrane, ale rek bych ze to zase tak znacny rozdil nebude, mluvime li o projektorovych sveltlech. 5 - s tim naprosty souhlas. 6 - tady asi doslo k nedorozumeni, samozrejme se nejedna o fyzickou teploty vybojky, ale o teplotu svetla, barevnou teplotu svetlav Kelvinech, kterou vybojka produkuje, coz znamena, ze nizsi hodnota je vice zluta a tim "teplejsi" a vyssi je zase do modra a tim "studenejsi". Orientacni tabulka (K - teplota svetla) 10 000K - modra obloha 9 000K - 7 000K - zamracena obloha 5 000K - slunecni svetlo 4 000K - bile svetlo zarivek 2 800K - zarovka 2 100K - zapad slunce 1 000K - svetlo svicky 7 - Spojky (spojne cocky, jinak konvexni cocky), nebo rozptylky (rozptylne cocky, jinak konkavni cocky) jsou nejen u bryli. Zkus se podivat kolem. Vsude kde je treba nejak presne ridit tok svetla se pouzije cocka. Jsou v xenonovych svetlometech, nebo trebas v diodovych parkovackach. Pokud tohle nevis, nema smysl dal diskutovat. 8 - toto nemas smysl resit 9 - souhlasim ze nejlepsi je tovarni. 10 - setri a budes mit na tohle nemám už sílu ... ale jo, říkat zrcadlu čočka si klidně můžeš ... ostatně toto forum je demokratické
Leden 17, 200718 r 2marvin: co myslis, je trebas hlavicka klasicke LED (5mm prumer a pulkulova hlava) cockou anebo je to jen, aby se lepe strkala do vyvrtane diry? ;-)
Leden 17, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz? Kazdy kdo je ma ti rekne, ze by do nich sel a kdo je nema by je rad mel. Nejde jen o komfortnejsi osvetleni vozovky, ale i o vzhled auta. Auto s xenonama se mi libimnohem vic nez bez nich. ne, mě jde jen o ty světla - že se ti líbí víc je chválihodné, můžou se líbit víc i ostatním - pro mě je u takových věcí "krása" nepodstatná. Bohužel za cenu 20k Kč se mi při mém kilometrovém nájezdu nevyplatí. Až budou stát tolik, co dnešní H4/H7 - nebo max. 2x tolik, pak ano ! oni nestojí 20K, ale tak půlku toho co píšeš
Leden 17, 200718 r 2marvin: co myslis, je trebas hlavicka klasicke LED (5mm prumer a pulkulova hlava) cockou anebo je to jen, aby se lepe strkala do vyvrtane diry? ;-) a tak jsem se rozběhl a hlavu strčil mezi 2 rychlíky - ano čtvereček odformujeme lépe. (Š+G) Klasické ledky byly válcové s kulovou špičkou - aby to světlo mělo lepší prostorový tok. Ne, u ledek je jedno, jak vypadají ... mohou být klidně do kužele... akorát různá síla toho plastu pak to světlo jinak pohlcuje a láme.
Leden 17, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz? Kazdy kdo je ma ti rekne, ze by do nich sel a kdo je nema by je rad mel. Nejde jen o komfortnejsi osvetleni vozovky, ale i o vzhled auta. Auto s xenonama se mi libimnohem vic nez bez nich. ne, mě jde jen o ty světla - že se ti líbí víc je chválihodné, můžou se líbit víc i ostatním - pro mě je u takových věcí "krása" nepodstatná. Bohužel za cenu 20k Kč se mi při mém kilometrovém nájezdu nevyplatí. Až budou stát tolik, co dnešní H4/H7 - nebo max. 2x tolik, pak ano ! oni nestojí 20K, ale tak půlku toho co píšeš Nevím, odkud ty ceny bereš, ale ŠA nabízí toto: Koukal jsem do konfigurátoru a tam je nabízejí pro 1.2 HTP až od verze ELEGANCE za příplatek Xenony za 20.500 + 2.500 za ostřikovače (podmínka nutná), což dělá dohromady kulatých 23.000,- Klasické světlo na Fabii vyjde na cca 7500,- (x2) = 15.000,- /pár Takže xenony mi vycházejí na 15 tKč + 23 tKč = 38.000,- / pár 7 500 vs. 19 000 je už trochu rozdíl, nemyslíš ? Nehledě na to, že některé naše spoluobčany ty světla nenechávají v klidu - a jezdit bez světel (s dírou v masce) se mi nechce.. nene, zatím na xenony není čas. A dobastleniny odmítám už z principu.
Leden 17, 200718 r Ja hodím iný dotaz - má význam do tých xenónov u Fabie investovať? Štandardné svetlá svietia vcelku dobre... Kto ste menili za xenóny, šli by ste do nich ešte raz? Kazdy kdo je ma ti rekne, ze by do nich sel a kdo je nema by je rad mel. Nejde jen o komfortnejsi osvetleni vozovky, ale i o vzhled auta. Auto s xenonama se mi libimnohem vic nez bez nich. ne, mě jde jen o ty světla - že se ti líbí víc je chválihodné, můžou se líbit víc i ostatním - pro mě je u takových věcí "krása" nepodstatná. Bohužel za cenu 20k Kč se mi při mém kilometrovém nájezdu nevyplatí. Až budou stát tolik, co dnešní H4/H7 - nebo max. 2x tolik, pak ano ! oni nestojí 20K, ale tak půlku toho co píšeš Nevím, odkud ty ceny bereš, ale ŠA nabízí toto: Koukal jsem do konfigurátoru a tam je nabízejí pro 1.2 HTP až od verze ELEGANCE za příplatek Xenony za 20.500 + 2.500 za ostřikovače (podmínka nutná), což dělá dohromady kulatých 23.000,- Klasické světlo na Fabii vyjde na cca 7500,- (x2) = 15.000,- /pár Takže xenony mi vycházejí na 15 tKč + 23 tKč = 38.000,- / pár 7 500 vs. 19 000 je už trochu rozdíl, nemyslíš ? Nehledě na to, že některé naše spoluobčany ty světla nenechávají v klidu - a jezdit bez světel (s dírou v masce) se mi nechce.. nene, zatím na xenony není čas. A dobastleniny odmítám už z principu. jsou i jiné cesty a ceny než montáž ve fabrice, ale to je tu už popsáno včetně všech detailů, takže prosím nerozebírat
Leden 18, 200718 r Tohle je opravdu moc i na me Dobra uznavam, cocky jsou jen v brylich a to sklo pred vybojkou v xenonovych svetlometech je tam jen na paradu, mozna i na obtiz. Stejne tak diody jsou valcove jen proto, at vlezou do diry, jejich zakonceni pri lomu svetla nahraje zadnou roli. V podstate by se mohly zalit jen malou vrstvou cireho plasu a svitily by stejne. Odpadne problem s udavanim vyzarovaciho uhlu diody, protoze pak budou vsechny svitit stejne. Ono v podstate ani neexistuje ten lom svetla. Proste vsechno je to habadura. Projektorove svetlo sviti hure nez klasicke v parabole, protoze ten kus skla tam je opravdu zbytecny a parabola ktera odrazi svetlo z vybojky, je smesne mala oproti parabole, ktera je pouzita pro H7, takze jasne musi svitit mene. Protoze na velikosti zalezi. Jinak sem mel pocit ze tohle tema bylo na porovnani svitivosti xenonu v OII a ve Fabii, ale to jen tak na okraj. Nic jsem nerek.
Leden 18, 200718 r Nevím, odkud ty ceny bereš, ale ŠA nabízí toto:Koukal jsem do konfigurátoru a tam je nabízejí pro 1.2 HTP až od verze ELEGANCE za příplatek Xenony za 20.500 + 2.500 za ostřikovače (podmínka nutná), což dělá dohromady kulatých 23.000,- Klasické světlo na Fabii vyjde na cca 7500,- (x2) = 15.000,- /pár Takže xenony mi vycházejí na 15 tKč + 23 tKč = 38.000,- / pár 7 500 vs. 19 000 je už trochu rozdíl, nemyslíš ? Nehledě na to, že některé naše spoluobčany ty světla nenechávají v klidu - a jezdit bez světel (s dírou v masce) se mi nechce.. nene, zatím na xenony není čas. A dobastleniny odmítám už z principu. Marvine: víš odkud ty ceny beru? z vlastní zkušenosti, já je totiž mám dodělávané a dokupované tady na fóru, takže o ceně něco vím a když píšu za půl tak na to dám hlavu, jestli ti to takhle stačí, dobastleniny???? to jako myslíš co?, já koupil komplet origo lampy, vyměnil a v pohodě, kus za kus origo za origo, naklápění kolečkem seřídit a jezdím. výměna cca 20-30 min. Upraveno Leden 18, 200718 r od JaKr
Leden 31, 200718 r Nevím, odkud ty ceny bereš, ale ŠA nabízí toto:Koukal jsem do konfigurátoru a tam je nabízejí pro 1.2 HTP až od verze ELEGANCE za příplatek Xenony za 20.500 + 2.500 za ostřikovače (podmínka nutná), což dělá dohromady kulatých 23.000,- Klasické světlo na Fabii vyjde na cca 7500,- (x2) = 15.000,- /pár Takže xenony mi vycházejí na 15 tKč + 23 tKč = 38.000,- / pár 7 500 vs. 19 000 je už trochu rozdíl, nemyslíš ? Nehledě na to, že některé naše spoluobčany ty světla nenechávají v klidu - a jezdit bez světel (s dírou v masce) se mi nechce.. nene, zatím na xenony není čas. A dobastleniny odmítám už z principu. Marvine: víš odkud ty ceny beru? z vlastní zkušenosti, já je totiž mám dodělávané a dokupované tady na fóru, takže o ceně něco vím a když píšu za půl tak na to dám hlavu, jestli ti to takhle stačí, dobastleniny???? to jako myslíš co?, já koupil komplet origo lampy, vyměnil a v pohodě, kus za kus origo za origo, naklápění kolečkem seřídit a jezdím. výměna cca 20-30 min. JJ taky nechápu jaký dobastleniny...u F stačí vyměnit...žádné dodělávání kabelua pod. jako u Octavky.. Jen tak mimochodem já koupil origo xenony s výbojkama za 3 500Kč!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.