mirecoslav Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Chlapi hľadal som tu držiak nápojov, čo sa inštaluje vedľa rádia, len nikde som ho nenašiel. Poradí mi niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Hledej v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Např honza72 je ma na prodej... tuším za 400... nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Benik: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ahoj pokoušel se někdo nainstalovat origo držák nápojů i na druhou stranu?Vím že tam není příprava ale kdyby se to nejak šikovně odřízlo a do místa se vložil mělo by to být ok ne?Jeden je totiž dost málo když jedou 2 a ještě na cestě dlouhé 1000km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Někde to tady bylo i s fotkama a popisem, někdo má držáky po obou stranách rádia, ale musel to trochu dobastlit. Pokusím se to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Někde to tady bylo i s fotkama a popisem, někdo má držáky po obou stranách rádia, ale musel to trochu dobastlit. Pokusím se to najít. Montáž na pravo ke spolujezdci je mě jasná to jsem dodělával.Ale ta strana u řidiče má ten plast na pevno což je trochu problém ale třeba to tu někdo vyřešil a držákuje na obou stranách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moloch Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 no zajimavy napad s tim drzakem i na stranu ridice, ale myslim ze bude problem jednak s tim plasten co je tam napevno a navic ten drzak ma mirny sklon aby licoval ze zbytkem palubky, na druhe strane by asi byl dost viditelny zub, spise bych skusil sehnat drzak z anglicke fabie, jestli nejaky vubec je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 kdyby jste místo filosofování trochu hledali.... už to předělával uživatel mobb77... musí se vyříznout plast.... jinak kdo chce origo držák na pití na stranu řidiče, taknení nic jednoduššího než koupit z anglický verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Kde se dá koupit držák pro anglickou verzi?Znáte někdo číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nebude náhodou kelímek vadit když bude třeba přidat nebo ubrat čudlíkem rádio, když máš čudlík vlevo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nebude náhodou kelímek vadit když bude třeba přidat nebo ubrat čudlíkem rádio, když máš čudlík vlevo ??? Mě by nevadil...čudlík nemám...a dálkáč by to taky vyřešil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nejlíp multi volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nejlíp multi volant Jo to jo...jen sem si trochu rejpnul... nic ve zlém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 No jo ale ještě mi řekni jak se dá za jízdy takovým dálkačem ovládat rádijo v noci. Abych furt vozil sebou nějakého ladiče. Dobrý je ten kužel od SONY co je našroubovaný u ručky. Manželka mi furt říká že jsem nemocný , bo furt na rádiu v jednom kuse louskám stanici za stanicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 No jo ale ještě mi řekni jak se dá za jízdy takovým dálkačem ovládat rádijo v noci. Abych furt vozil sebou nějakého ladiče. Dobrý je ten kužel od SONY co je našroubovaný u ručky. Manželka mi furt říká že jsem nemocný , bo furt na rádiu v jednom kuse louskám stanici za stanicí tenhle kužel jsem měl taky....no po 2 týdnech používání nebyl problém najít čudlíky na dálkáči po paměti... to není problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 JJ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 JJ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Takze pro anglickou verzi je cislo dilu stejne, jako pro nas, jen na zacatku neni 6Y1, ale 6Y2... Mam jeden kousek... Cena 500,- s postovnym 630,- Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pali1818 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 A jeden "kontinentalny" by sa u teba nenasiel? Takze pro anglickou verzi je cislo dilu stejne, jako pro nas, jen na zacatku neni 6Y1, ale 6Y2...Mam jeden kousek... Cena 500,- s postovnym 630,- Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tak jsem napsal peknou blbost... Anglicka verze-RL- 6Y0 862 532 normalni verze-LL-6Y0 862 531 Jednu anglickou mam, ale je zamluvena.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Tak sem dneska dával držák na pití k řidičovi. No hroznej vopruz Jestli to někoho zajímá, můžu pak hodit pár fotek na co je potřeba dát pozor, hned zkraje bych ale podotknul, že v autě to tam snad ani dát nejde. Jestli si chcete ušetřit spoustu šedin, rovnou střed palubky vyndejte a upravte si to někde bokem. Já byl línej to vyndávat a když už sem myslel že mám vyhráno, zjistil sem že to fakt nejde. Dole v palubce mi ještě vadí kus plastu, zvenku se k němu nedostanu, takže to o víkendu stejně budu muset rozebrat a ještě trochu doladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majfus Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Chlapi hľadal som tu držiak nápojov, čo sa inštaluje vedľa rádia, len nikde som ho nenašiel. Poradí mi niekto? ukazuje ti jej šipka.Pohled na ten držák je tak jak ho uvidíš když je zasunutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 a pridajte sem uz prosim foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 a naco vam je vlastne tolko drziakov? v stredovom tunely je jeden (pre cestujucich vzadu) spolujazdec ma dva v odkladacej schranke. ked este namontujete jeden na pravu stranu vedla radia, myslim ze to bohate staci. a kto cestuje 100km, bol by blazon, aby parkat nezastavil a nedal si pauzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.