Přejít na obsah

Lyzovani Italie


baurak

Doporučené příspěvky

Chtel poprosit vsechyn co jezdi do Italie lyzovat aby me doporucili nejake stredisko a hlavne potrebuji poradit nejake dobre zkusenosti s ubytovanim a pripadne i nejake kontakty...chystam se zacatkem brezna tak na tyden. predem vsem dekuji

Kdybys chtěl do Švýcarska,tak bych věděl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ha, chceš zradit Hintertux,  :D , čoveče nevím, jen kolega byl dvakrát a vrátil se zpátky do Rakouska, je to blíž a trochu levněji - pokud jedeš neorganizovaně, nepomůžu.

jen chci vyzkouset Italii...Rakousko bude nasledovat hned v dubnu ;)

máš ňák moc času -_- , letos vynechávám chjo, musím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuju Bormio a okolí. Za cenu podstatně nižší než za Sella Rondu jsou v dojezdové vzdálenosti 4 areály s asi 220 kiláků sjezdovek - sportovní Bormio (převýšení 1800m!) + Santa Catarina, menší rodinný a poloprázdný San Colombano a také Livigno se 115 km sjezdovek ve "francouzském" stylu. Byl jsem tam před 3 lety, takže nevím, zda platí stále 1 skipas nebo už je Livigno mimo.

Byl jsem tam s cestovkou autobusem a bydlel tady:

http://www.nev-dama.cz/zima/italie/alta-va...cita-popis.html

Pokud bych někdy ještě uvažoval o Itálii, jel bych sem, protože v této oblasti jsou ceny mírné a kvalita lyžování vysoká.

Ve výše doporučené Madonně jsem byl, ale mě osobně zklamala,"jméno" a ceny rozhodně neodpovídají lyžařské nabídce. Jsem holt zhýčkaný Francií a stovkami kilometrů dálnic a nástupem na sjezdovku přímo ze dvěří :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mezi vánocemi jsme byli v San Vallentin Alla Muta, kde jsou 3n lokality: Nauders, Schoeneben, Heideralm. Je to směr Landeck, pak na Merano, ze Šumeprka 860km. Navzdory nedostatku pčír. sněhu super upravené tratě, v Heideralmu minimu lidí, Schoeneben trošku více, ale čekařka asi 4 minuty, krásná krajina. Ubytováni ve Stecherhofu (family Stecher, najdeš na webu), super ceny a pohoda. Relativní nevýhoda byl pouze váceméně technický sníh, ikdyž jakási jiný, než u náš, do takových 13-14 hodi to bylo jako přérodní, pak to bylo v prudkách sjezdech jiý vybržděné, ale dobrý, Nám vyšlo počasí, 7 dní uplně jasno. Náročnost tratí red-black, ty red byly dost dobrý i pro carving styl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vzhledem k tomu ze je letos vsude problem se snehem tak vse smerujeme k Marmolade kde by snih mel byt urcite...jinak uz se ozvalo asi 10 lidi kam jsme psali tak uvidim jak to dopadne a kdyz tak dam potom hlaseni jaky to bylo...jinak s permicena neni problem kdyz se koupi Dolomiti Superski a navic se da za 3 ecka koupit chipovka a na webu se pak doctete kolik km jste najezdili jako prevyseni jste prekonali atd atd uz to maj celkem vymaknuty ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...