Miles29 Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května Zdravím. Už jste někdo řešil boční lišty dveří. Dříve to bylo na každém autě, teď to již není asi hlavně vzhledově oblíbené. nicméně jako ochrana na parkovišti, proti bezohledným řidičům a spolujezdcům by mohly pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května Ahoj, za mne lišty na dveřích už jsou minulost. "Blbce" u supermarketu eliminovat nedokážeš. Já to řeším parking klidně dál od vchodu, ale hlavně v prostoru. A hlavně havarijko, pro všechny případy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května Už jsem viděl na autě černou i chromovou variantu...obě dost křiklavé a nevkusné.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.