DominatorCZ Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Ahoj všichni, mám dotaz na vibrace začínající při jízdě nad cca 70-80 km/h. Je jedno jestli jedu na čtyřku nebo pětku (jde o 1.0 55kw), jestli jedu na rovince, z kopce nebo do kopce. Čím víc sešlápnu plyn, tím víc vibruje celý auto (hlavně pedály a volant), ale jakmile dám nohu z plynu, tak hned vibrace přestanou. Byl jsem na vyvážení kol a vše OK. Mimochodem jde o auto po nehodě na PP kolo. Vyměnilo se vše potřebné (poloosa, rameno, tyčky atd...). Jediný co mě napadá je buď ta poloosa, ale přitom je nová a nebo uložení motoru. Máte ještě nějaký nápad co by to mohlo být? Dík moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominatorCZ Vloženo 14. Května Autor Sdílet Vloženo 14. Května To už jsem si četl, ale autor píše ,,a to i když vyřadím a vezu se z kopce..". To se u mně neděje. Já jen když šlápnu na plyn, jakmile pustím nohu z plynu, tak hned vibrace přestanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominatorCZ Vloženo 26. Května Autor Sdílet Vloženo 26. Května Ahoj, tak jsem dneska přehodil přední kola za zadní a problém je pořád stejný... Minulý týden jsem si ale všiml, že vibrace jsou trochu cítit celou dobu ale od těch 70km/h je to hodně a čím víc jedu, tím víc jsou vibrace citelnější. Má někdo ještě nějaký nápad, mně už z toho asi je***... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.