Publikováno Září 13, 20213 r Zdravím vás lidi. Mám otázku, zda někdo nemá zkušenosti, nebo alespoň informace, zda se daji dodělat třetí řady sedaček do kodiaqa. Např. Sehnal bych si je třeba z nějakého vraku. Je to technicky možné?
Září 13, 20213 r Technický určitě, ale legislativně ne. A není to jen o sedačkách, ale i pásech a jejich kotvících bodech. , údaje o počtu míst v techničáku.
Září 13, 20213 r musíš pořešit uchycení, bezpečnostní pásy, jiné plasty v interieru atd a samozřejmě to zlegalizovat nejde
Květen 18, 20241 r Zdravím, koupili jsme pětimístnou Škodu Kodiaq a nikde se mi nepodařilo zjistit, zda by do ní šly dodatečně namontovat místa ve třetí řadě a rozšířit ji na sedmimístnou. Jde to nebo to nejde? Moc děkuji. 🙂
Květen 18, 20241 r Kdybys trochu hledala, tak bys našla odpověď - viz příspěvky na záčátku tématu, které jsem sloučil s tím tvým.
Srpen 26, 20241 r Ahojte,ja sem dodelaval 3.radu sedadel Postup je jednoduchy. Dolizite je zohnat vsetky dily ,ja som to resil z kodiaqu ktory byl havarovany. 5.mistny kodiaq ma predpripravu,vsechny uchyty su predpripraveny ako na upevneni sedacek tak i bezpec.pasy. Co je horsi je zapis do tech.prukazu. Jedine mozno po znamosti.skoda vam neda povoleni na prestavbu.
Listopad 11, 2024Lis 11 Dobry den, ja by som mal opacnu otazku. Skusal niekto demontovat 3 rad sedadiel?? Ja by som potreboval viac miesta v kufri. Len neviem ci sa tam potom da normalne polozit dno aby tam nelietalo. Dakujem za odpoved.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.