FrankieG Vloženo 31. Květen 2024 Sdílet Vloženo 31. Květen 2024 Ahoj všem, než začnu řezat do polystyrenu zeptám se tady. Mám odnímatelné tažné zařízení (el. sklopné bohužel nešlo - sportline combi) a řeším kam s hákem tažného? Vozit v kapsách u podběhu se mi to nechce (nechci na to koukat). Mám sice mezipodlahu a tam by se to schovalo, ale tu jsem kvůli místu vyndal. Zbývá tedy jen polystyren co je u rezervy. Ten však nemá žádný prolis, kam by ten hák pasoval. Zároveň jsem nenašel žádnou jinou variantu toho polystyrenu (mám dojezdové kolo a subwoofer). Řešil někdo z vás něco podobného? Jak jste to vyřešili? Nebo jsem bez šance a čeká mě řezání do toho polystyrenu? Díky za pomoc a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrankieG Vloženo 14. Červen 2024 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2024 Tak info pro všechny. Škodovka nepočítá/nemá žádnou verzi polystyrenu, která by měla pro tuto kombinaci nějaký prolis na hák tažného. Tudíž nezbývá nic jiného než říznout. Vyřešeno takto 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.