toki Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Potřeboval bych poradit s dodatečnou montáží tempomatu u supa, než se s tím vydám do servisu, nebo jestli to jde zvládnout doma v garáži. Co je k tomu potřeba a musí se měnit, a na kolik to přijde.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Páčku s kompletní kabeláží a návodem nabízel v "bazaru" RomanR25, tak ho zkus kontaktovat. Výměnit se to dá svépomocí a na konec se musí aktivovat diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Díky, mrknu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Zdar všichni, koupil jsem si páčku k tempomatu a byl jsem mystifiván, že je to vše co potřebuji, že se to pouze namontuje a aktivuje přes řídící jednotku. Teď se tady dočtu, že je potřeba k montáži ještě svazek kabelů Nevíte někdo, kde by se tento dal samostatně pořídit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Já bych skusil COSBYHO, nedávno nějaký kabeláže nabízel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Zdar. Když si zajdeš do servisu škoda tak ti tam prodají páčku na tempomat cca kolem 790-850 kč.A kabeláž ti udělá nějaký elektrikář.Pokud si šikovný ,tak si ji uděláš sám. Pokud budeš chtít poradit tak napiš na email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Ještě záleží jestli nemáš multifunkční volant.tam páčka je o hodně dražší. cca 2700-3000kč. Lepší je se zeptat jestli někdo nemá než kupúovat od škodovky. A naprogramovat jde přes VAG COM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Taky jsem si pořídil tempomat od Romana 25 páčka + kabeláž+ návod, sám jsem ho namontoval a když jsem chtěl napojit kabeláž pod přístrojovkou dle návodu do bílé svorkovnice tak jsem zjistil že v protikusu nejsou na pozicích piny a kábly k ř.j. nevím jestli nemám nějakej starší model nebo zda to patří napojit někam jinam. Můžete mi poradit? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Pokud nekdo shani packu tempomatu pro variantu s MF volantem, tak se muzeme dohodnout..Cenu jsem stanovil na 1100,- Honza Tel. 776081018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odix Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Zdravím jde do superba přidělat tempomat? A jestli jo, kde sá dá sehnat a jak na montáž? Editováno: 19. Květen 2008, autor: odix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo2 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Ano lze, montáž ti udělají v servise sám to nedělej, tempomaty nabízí firma HAMAR....... www.hamar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Podívej se do inzerce - stálých nabídek, jsou tu kluci kteří se tím zabývají. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Stale nabidky clen Honza72 to dela a naprosta spokojenost cena cca 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Omyl cena komplet vcetne montaze 2900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Za 2900,. docela slušný,jinak materiál klasicky Vršovice,tam mají všechno a pak někoho na montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Honza72 stale nabidky.......toho vsichni vychvalujou pry Mistr oboru a dava novy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) v Prostějově můžu taky nabídnout nové, origo, s kolíbkou 1800 včetně materiálu Editováno: 16. Březen 2010, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochyfranta Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Taky bych si chtěl dodatečně namontovat tempomat. Všude se dočítám, že je potřeba pouze páčka a kabeláž, ale jde to do jakéhokoliv supa nebo musí být elektronický plyn popř. jak poznám, že mi tam půjde. Dík za info. Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Franta nabuduce napis ake mas auto-typ motora. BENZIN??? DIESEL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochyfranta Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Promiň na to jsem tak nějak zapomněl:-) mám rok výroby 12/2003 typ AVB motor 1,9TDi 74kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 u TDi jen páčka, kabel, VAG na aktivaci, a trochu šikovnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 jen dotázek. Dnes jsem si nainstaloval páčkový tempomat. Instalace bez potíží - neměl jsem přímo k dispozici vyvedení signálů od ECU do svorkovnice v kokpitu, tak jsem protáhl přez proochodku 4 vodiče přímo k jednotlivým pinům na ECU. Tempomat fungoval na první nakopnutí jen je mi divné, že není nikde indikována činnost. Nerozsvítí se ni žádný symbol na budikách či na maxiku... Je to běžný stav, nebo sem cosi opoměl, či nejbože pojebal...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Je to bohužel tak, žádna indikace. Tu má tuším až OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 what the ... To je teda levota. V C4 je tempomat, kterej krom toho, ze indikuje operate status, tak zobrazuje i nastavenou rychlost. Mozna se mejlim, ale mam pocit, ze je na budikach dokonce inaktivni symbol tempomatu... srat se do toho nebudu, ale pocitam, ze tu soudruzi mohli myslet trochu vic "za roh"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 what the ... To je teda levota. V C4 je tempomat, kterej krom toho, ze indikuje operate status, tak zobrazuje i nastavenou rychlost. Mozna se mejlim, ale mam pocit, ze je na budikach dokonce inaktivni symbol tempomatu... srat se do toho nebudu, ale pocitam, ze tu soudruzi mohli myslet trochu vic "za roh"... Také mám dodělávanej a žádná signalizace není. Ptal jsem se na to, signalizuje údajně jen pokud ho máš rovnou z fabriky kontrolkou na palubce. Netuším vůbec proč to tak je, někde prostě něco chybí zapojit a asi to nejde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.