Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, vyzvedl jsem si minulej tejden svoji OIV FL, a měl jsem celkem velký očekávání od toho chlazenýho phone boxu. Zvlášť po tom, co znám v okolí pár lidí, co ve svých autech radši nepoužívají bezdrátový Android Auto, a radši jedou přes kabel, aby se jim mobil nepřehříval.

Bohužel jsem ale dopadl úplně stejně. Nasednu do auta, hodim mobil do phone boxu, nahodim android auto, a cca po půl hodině se mobil přestane nabíjet kvůli přehřívání. Nevím jestli něco dělám špatně, ale ten phone box prostě nechladí. Jsou tam nějaký průduchy, ale nic z nich nefouká. V nastavení jsem k tomu nic nenašel.

Má někdo podobnou zkušenost? 

No tak to je smutné, ale mal by tam byť ventilátor 🤔

• 6 měsíců později...

Ahoj mám úplně stejnou zkušenost. Mobil položím na nabíječku a mobil se začne zahřívat, což bezdrátové nabíječky dělají. Jenže mobil se naopak vybíjí než aby se nabíjel.

Nikde nemůžu najít ke je to chlazení, nikde nic nefouká ani nechladí.

Můžu s se zeptat jestli je tu někdo komu to funguje? Nebo kdo může potvrdit ze přihrádka na nabíjení nějak chladí?

Díky.

Jan

• Autor

Osobně jsem to začal řešit tak, že když jezdím na kratší cesty, tak to neřeším. Mrsknu mobil do přihrádky, připojí se mi bezdrátově Android Auto, a jedu.

Když ale jedu v létě někam dál, tak hodím mobil na kabel (je potřeba si dát pozor na to, aby AA taky jelo přes kabel a ne bezdrátově, protože taky hodně topí - stačí nejdřív připojit kabel, a až pak nastartovat).

Je to smutný, ale to chlazení je prakticky neexistující.

Ahoj oddělal jsem tu gumovou vložku a je tam vidět malý větráček viz přiložený obrázek. Bohužel u mě se zatím neroztočil.
Zkoušel jsem telefon nabíjet bez té gumy a přijde mě, že se telefon rychleji nabijí a tolik se nezahřívá. To ale musím ještě prověřit. Doufám že půjde ten větrák nějak zapnout a že fouká studený vzduch z klimatizace. 

Díky

Jan

IMG_0952.jpeg

len pre info chladeny phonebox je aj na scale/kamiq FL a v recenzii som pocul ako hovorili ze telefon je aj tak horuci. kazdopadne nie ze by som bol expert na tuto temu ale staci si to snad porovnat s chladiacimi podlozkami pod notebook. tuto co vidim na tej fotke su dva mini otvory cize najpr je ventilator potom je cievka a potom gumovo/plastovy kryt a potom telefon ktori este k tomu vacsina z nas ma opat v dakom kryte/obale. na to clovek nemusi byt genius a je myslim nad slnko jasne ze to neuchladi nic.

btw: mozno su tie dva min otvory aj hore (fotka je tmava) ale to aj tak nepomoze. zas na druhej strane nemohli to spravit asi inak lebo cievka je v strede cize tie otvori dali po krajoch. museli by vymysliet uplne iny princip toho chladenia...mozno tam stacilo spravit vyvod ako ked sa robila chladena odkladacia schranka s tym, že by nejakym sposobom natrvalo nastavili teplotu/silu fukania pripadne by tam bolo dake teplotne cidlo

Upraveno od fsociety19x
edit

• 3 týdny později...

Niekedy som s tym mal tiez problem, ale pravdepodobne to vyriesil sam SW telefonu. Mam starsi Samsung S22 a pravdepodobne v zavislosti od teploty sam zapina a vybija nabijanie. Je stale v tej istej polohe a display auta po nejakom case hlasi, ze sa telefon zacal nabijat. Kazdych 20 minut cca.

Cesta do HR (6h?) bez problemov, mobil stale v priehradke na tom istom mieste a zapnute AA. Mam auto este pred F/L.

Upraveno od LubosH1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.