Ladous007 Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Dobry den, je normalni ze mi zadek vozu sedi o trochu niz nez predek. Respektive na mezi pred kolo a blatnik se mi vejdou 3 prsty a vzadu 2….ikdyz je kufr prazdny….??? 🤷🏼♂️ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června Nenapadlo tě, že zadní blatník a přední blatník má jinej tvar? Co takle vzít metr a změřit vejšku podlahy od země? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června Autor zřejmě má na mysli srovnání s jinýma Supírama. Prostě okem je vidět, že prdel prostě dřepí a u jiných ne. Mám ten samý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června Gdyž se rozhlídneš, tak 90 % supů i oktávek vypadá jak gdyž má v kufru tunu písku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Stiahni si dielensku príručku. Mas tam údaje koľko mm ma byt od stredu kolesa po blatník. Tolerancia je +-10mm. Takisto DCC je nižšie, aj sport a pre zle cesty je vyššie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 27. Července Sdílet Vloženo 27. Července Nenašiel som údaje pre S3 ale napr. mám pre Passat B8. Predok bez DCC 394mm+-10mm Zadok 391mm+-10mm DCC je -10mm. Takze zadok ma byt nižšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Druxtty Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Zdravím, mám uplně stejný problém, zadek sedí ale tlumiče vypadají v pořádku. DCC najeto 130k, nevím, zda nechat vyměnit pouze pružiny, nebo i tlumiče. Má stím někdo nějaké zkušenosti? Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 11. Srpna Sdílet Vloženo 11. Srpna Po 130t budú DCC KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vento456 Vloženo 18. Srpna Sdílet Vloženo 18. Srpna Ja som to riesil tiez teraz. Dal som dozadu struny urcene pre Scouta a je to Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 18. Srpna Sdílet Vloženo 18. Srpna možeš sem dat obj čísla? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vento456 Vloženo 18. Srpna Sdílet Vloženo 18. Srpna Vyraba to Kayaba : Číslo výrobku RA5448 Výrobca KYB EAN čísla 4549762316203. Porovnavali sme podla vin cisel scout vs. normal, vsetko je to iste, je to asi len o tom ze tato struna je hrubsia tak je to kusok vyssie, u mna konkretne zo 68,5cm na 71 cm od cesty po blatnik, idem tento tyzden riesit aj predok ci staci len struny alebo je rozdiel aj v inych castiach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna Stratíš ale komfort. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna ja mam LPG a momentálne mam natankovaný LPG na 95% a v benzínovej je cca 15L a mam od zeme po blatník 67,3cm naj. 208xxxkm takže moje pružiny sú už za zenitom. keby dám ešte plnú benzínovú tak som dole isto o 1cm ak nie viacej. o 14dni predpokladám že budem tankovať benzín do plna. tak to znovu zmáram. keď pozriem to čo si dával ty https://majoauto.sk/pruzina-podvozku-kyb-ra5448 a čo by akože malo byt u mňa https://majoauto.sk/autodiely/skoda/superb-iii-kombi/1.4-tsi-110kw/pruzenie-tlmenie/pruzenie?productId=5670698&bn[64]=64&ga=188&filter[100]=HA tak je tam iná hrúbka pružiny 11,8mm vs 13,8mm a a je to pekne viditeľne aj na váhe 1,99Kg vs 3,04Kg takže bude to isto poznať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna Taky jsem o něčem takovém uvažoval. Když bylo auto nové, bylo vše OK, teď mám najeto cca 30 tis. a je vidět, že je prdel dole. Přitom tažné nemám, a těžké věci nevozím. Protože mám DCC, který je proti běžné verzi nižší, tak bych dával pružiny jen z běžné verze. Tak jako jste na běžnou verzi použili pružiny ze Scouta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Srpna Sdílet Vloženo 22. Srpna Toto je zle riešenie, tvrdá pružina spraví z jazdy neznesiteľnú, ale každý to vníma inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna Proč tvrdá??? To že je originál standart pružina o 1 cm delší než originál DCC pružina neznamená, že je tvrdší. Nastavené jsou obě na stejné zatížení. Podle tvé logiky by standartní podvozek byl tvrdší než DCC a ještě více tvrdší než Sport line. Stejně tak není důvod, aby byla tvrdší pružina pro Scouta. Možná si to pleteš s těmi pružinami pro vyšší zatížení co jsou někde na netu v nabídkách, pro lidi co tahají přívěsy nebo vozí pořád plný kufr. Ty jsou ze silnějšího "drátu". Logicky snesou vyšší zatížení a ano po prázdnu budou tvrdší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 25. Srpna Sdílet Vloženo 25. Srpna Jasne ak dáš pre rovnakú vahovu triedu tak je to ok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna auto ma najazdených 208tis km a zadok mam po blatník 66cm ak mam natankovane obe nádrže doplna. takže je rozhodnuté idu tam tie zo scouta. podľa škoda diely je to 3Q0 511 115 AT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Srpna Sdílet Vloženo 31. Srpna V 19. 8. 2024 na 10:08, 100Bubu napsal: ja mam LPG a momentálne mam natankovaný LPG na 95% a v benzínovej je cca 15L a mam od zeme po blatník 67,3cm naj. 208xxxkm takže moje pružiny sú už za zenitom. keby dám ešte plnú benzínovú tak som dole isto o 1cm ak nie viacej. o 14dni predpokladám že budem tankovať benzín do plna. tak to znovu zmáram. keď pozriem to čo si dával ty https://majoauto.sk/pruzina-podvozku-kyb-ra5448 a čo by akože malo byt u mňa https://majoauto.sk/autodiely/skoda/superb-iii-kombi/1.4-tsi-110kw/pruzenie-tlmenie/pruzenie?productId=5670698&bn[64]=64&ga=188&filter[100]=HA tak je tam iná hrúbka pružiny 11,8mm vs 13,8mm a a je to pekne viditeľne aj na váhe 1,99Kg vs 3,04Kg takže bude to isto poznať. Kdyz jsem kupoval auto s 80t km tak byl opticky zadek taky niz a kort kdyz tam sedlo i jen dite. Mam taky 1,4tsi. Asi bude pridni a zadni blatnik kazdy jinak vyriznut a opticky to pak vypada ze je zadek niz, ale stejne jsem daval kratsi pruziny tak jsem to pak neresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září práve mi tie Scout pružiny dorazili. dúfam že sa cez týždeň k tomu dostanem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září 66cm na 73cm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září Zřetelná změna, možná i víc než jsem čekal. Lepší by bylo udělat tu fotku ze dřepu, aby to bylo pod menším úhlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.