Přejít na obsah

Problém DSG DQ381 trhnutie pri rozjazde


Michal0907657

Doporučené příspěvky

Pozdravujem vás Máme Kodiaq 2017 a 155tis km a od 150tis +- som spozoroval ako mi pri pohnuti z miesta trhne autom ako by spojka šla naprazdno a zrazu sa chytila neviem je to len pri rozjazde už potom ide pekne všetko neviete či to môže byť problém spojka v DSG 7st alebo mechtronika tá po diagnostike má hodnoty v norme len mierne znížené ale v norme, mechanik chce preventívne meniť aj spojku aj mechatroniku ale je to drahé a neviem či zbytočne obe naraz. Nemali ste problém aj vy ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jazdil som S3 v roku 2018, ca 10 000km. Presne toto čo píšeš. Nemohol som zaparkovať v mojej garáži, ktorá je tesná, pretože buď skok dopredu alebo dozadu. Pri manévrovaní dopredu-dozadu vždy po pustení brzdy auto zaradilo 1 alebo R a poskočilo pri tom. Auto bolo z požičovne a malo najazdené len asi 15000km - skoro nové.

Moje hodnotenie je, že DSG je omyl a po plastových lyžičkách ďalšia dilema, "kde asi němečtí soudruzi udělali chybu".

Asi som ťa nepotešil ale myslím, že je to na výmenu všetko. Ja som to neriešil, vrátil auto. 🤢

Želám nech to vyrieši nejaký servis slušne, rýchlo a za akceptovateľnú cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám to samé ako píšeš do garáže na tesno a z garáže tiež len skokom tam chodím stále pustím plyn a ono to čaká a zrazu to zaradí ak by som nemal nohu na brzde tak som cez garáž 😁 ako ja si chcem dať opraviť ale nechápem prečo mechanik s diagnostikou mi vraví že je všetko ok ale treba meniť spojku že tá sa páli a asi je už spálená preto ak zošliapnem pedál plyn tak to chytá pekné na šupu len keď človek chce normálne jazdiť zo semaforu tak s tej jednotky do dvojky to trhne ak idem lahunko ako do masla tiež ide krásne len tá garáž rozmýšľa až to trhne alebo rozjazd na semafore..Máme ešte SuperB tá má 97tis km ide jak ľalia krásne neskutočne tá je 2020 ročník ale úplne iná prevodovka ako keby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...