Influenza Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Zdravím, byl by někdo schopen mi dohledat podle VINka kód laku na mém Rapidovi? Pokud se najde někdo ochotný s přístupem do databáze. Chtěl jsem si koupit lakovou tužku a zjistil jsem, že nikde nemám ten štítek, ze kterého bych to vyčetl. TMBET6NH2J4540376 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července registruj sa na skoda-dily.cz, pridaj auto do garaze a najdes si to aj sam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Influenza Vloženo 3. Července Autor Sdílet Vloženo 3. Července Aha, to je šikovný. A rovnou si tu tužku můžu objednat tam. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Kód barvy 1Z/1Z Číslo laku (KD č. laku) LF9R 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.