Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

měnil někdo z Vás rámeček masky ze stříbrného za černý? Musel dolu nárazník? Zkoušel jsem to lehce o víkendu a přístup zespodu je nula nula nic.

Kdyby měl případně někdo fotku. Nebo alespoň návod na sundání nárazníku.

Děkuji.

Nechával jsem to měnit v servisu. Nárazník musel dolů. Říkali, že nejhorší bylo vycvakat chromový rámeček z masky. 

Při pohledu na řešení masky u O4 bych řekl, že to půjde i bez demontáže nárazníku.

V dílenské příručce takový postup určitě nebude, ale všechno jde, když se chce.

Už jsem to absolvoval na několika autech a vždycky se to povedlo, i bez polámání zobáčků.

Zkusil bych vytáhnout plastové nýtky a sundat kryt nad chladičem, rukou už by se tam mělo dát dostat.

Pozice zobáčků je nejlepší odsledovat z druhého rámečku a pomalu je začít odcvakávat z jedné strany.

Vždycky jsem začal u jednoho světla udělal tak třetinu délky a pak to samé z druhé strany.

Zobáčky uprostřed rámečku už by pak měly jít odjistit mnohem líp. Samozřejmě je potřeba to dělat opatrně.

Z mé strany je to ale jen teorie, zatím jsem to měl možnost dělat jen na Rapidu, S2 a naposledy F3.

o4_motrovy_prostor.thumb.jpg.d8770f2d3d1846eeb8b584d1c744555c.jpg

Upraveno od VeteranChild

• 3 měsíce později...

Ahoj, nechal jsem si vyměnit rámeček masky za černý. Nyní bych rád ještě vyměnil tu stříbrnou lištu, která lemuje mlhovky. Nevíte, zda je to vůbec možné demontovat a zda existuje černá lišta? Děkuji za rady.

357e4a14-abdf-448d-b77d-9718c11923ba.jpeg

Upraveno od zuzina80

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.