rokane Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července Zdravím, co máte napsáno v TP- hatchback nebo SUV ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července v TP je hatchback... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července Já tam mám napsáno hatchback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července před 2 hodinami, rokane napsal: Zdravím, co máte napsáno v TP- hatchback nebo SUV ? Díky A co tam máš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 13. Července Autor Sdílet Vloženo 13. Července @Pawoukjá tam mám taky hatchback. Jen mě to tak právě zajímalo.👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Druh vozidla (2. řádek) AB HATCHBACK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.