Publikováno Červenec 21, 20241 r Ahojte idem si k vám pre radu pretože som spozoroval resp. Započul aj niekedy zacítil taký kovový zvuk pri pribrzdovani a konkrétne pri zmene rýchlosti z 2 na 1 niekedy to tak jemne sklbne. Prevodovka z 1. Až 7. Stupňa ide krásne ani nepočuť že prehadzujú rýchlosti ale jedine pri tom dobrzdovani a len z 2. Na 1. Keď napríklad pomaličky pribrzdujem na semafor. vlastnim škoda Superb III 2.0 TDi 110kw rok 2019 olej v dsg bol menení pri 90tisic km a momentálne mám 130tisic km
Červenec 29, 20241 r Me z 2 na jednicku za jizdy nepodrazuje, az po uplnem zastaveni a stani tam skoci 1. Jinak zustava 2 a i rozjezd bez delsiho stani je pres prokluz 2
Červenec 31, 20241 r Je to neprijemne, viac ludi ale pisalo, ze to ma od nova. Mne to robi napr. ak idem do kruhoveh objadzdu, pod 25 km/h prevodovka vyradi asi rozpoji spojky, v kruhaci pridam, zazmetkuje kovovy zvuk a hodi tam 2 alebo 3. Nerobi to ale vzdy. Olej meneny, spravena adaptacia, najnovsi SW DQ381, ale nic nepomaha. Aj silentblok DSG vymeneny, motorovy povodvny aj na napravnici.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.