Publikováno Leden 12, 200718 r Nemůžu nikde sehnat neon modrý do interiéru, chtěl bych takový ten, nevím jak se mu nadáva, jak jsou uvnitř takové jakoby plavoucí bublinky. Nebo varianta B ohebný neon, ale delší než metr. A nejlépe, kdyby bylo vše v jednom Pora´dte kde sehnat, Thanksss
Leden 18, 200718 r určitě se dají sehnat, ale kamarád to měl v autě a dostal 1500kč pokutu za to že se to prej nesmí, že tím oslňuje ostatní řidiče.........................říkal že to je nesmysl, ale pokutu potom nakonec zaplatil Upraveno Leden 18, 200718 r od Sinius
Leden 19, 200718 r Autor určitě se dají sehnat, ale kamarád to měl v autě a dostal 1500kč pokutu za to že se to prej nesmí, že tím oslňuje ostatní řidiče.........................říkal že to je nesmysl, ale pokutu potom nakonec zaplatil jo jo kdyby jsme se všichni měli řídit dnešními orgány, to by jsme museli jezdit malem i na plecháčích... ...Radši neřeším
Leden 19, 200718 r Autor to:Jirkasss V//RS a odkud jsi? Okres Ústí nad Orlicí. Teď jsi v posledních dnech psal s bráchou (Mad Mike O2)
Leden 19, 200718 r jj, psali jsme si. Ja myslel, jestli nejsi z Prahy, tady se daj sehnat u jednoho magora, co má krám s hifi, tak jsem je tam zahlédl, modré bublinkovaté.....
Leden 19, 200718 r Super neony ma lewis,zeptej se jeho on by neco moh sehnat .. Tady máš ten image jak jsme mluvili na icq Upraveno Leden 19, 200718 r od kodemi
Leden 19, 200718 r Autor jj, psali jsme si. Ja myslel, jestli nejsi z Prahy, tady se daj sehnat u jednoho magora, co má krám s hifi, tak jsem je tam zahlédl, modré bublinkovaté..... joooooo? Ci taky, nemáš nějaký mail na něj bo ICQ bo něco?
Leden 20, 200718 r Autor nota:k čemu asi slouží neon a taky psal jakej chce .. Upraveno Leden 20, 200718 r od Jirkasss V//RS
Leden 20, 200718 r 1) Neony pod autem nevadej,pokud nejak nečouhaj apod. 2) V interieru jako na osvetlení nohou či hudby tež nevadí. A myslim si že u stropnice ho mit nebude a jesi jo tak snim nebude jezdit pořad se zaplim
Leden 20, 200718 r Autor 1) Neony pod autem nevadej,pokud nejak nečouhaj apod.2) V interieru jako na osvetlení nohou či hudby tež nevadí. A myslim si že u stropnice ho mit nebude a jesi jo tak snim nebude jezdit pořad se zaplim No comment ,,nota"
Leden 21, 200718 r Zkuste se podivat na Stualarm určitě sí tam něco vyberete jo a je k tomu i homologace. Chceš-li něco napiš seženu Jsem tam registrovanej. EDIT Martinoslav: Ctvrty prispevek se skrytou reklamou. Romane, varovani te nemine. Upraveno Leden 21, 200718 r od Martinoslav
Leden 21, 200718 r Autor Zkuste se podivat na Stualarm určitě sí tam něco vyberete jo a je k tomu i homologace. Chceš-li něco napiš seženu Jsem tam registrovanej. EDIT Martinoslav: Ctvrty prispevek se skrytou reklamou. Romane, varovani te nemine. Díky, podívám, koukám že mají nové stránky. Kdyžtak ti pisnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.