krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tady je trochu lepsi foto... http://web.skodateam.cz/gfx_photos/galery/...JYRDLIDNLUH.jpgJinak ted se na me asi spousta lidi bude zlobit a odsoudi me,ale MUJ nazor tuzing = styling Na ty bily to vypada vyrazne lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Na ty bily to vypada vyrazne lip No to bych řekl, bílá je totiž nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 To je fakt na tý modrý to vypadá fakt jak pěst na oko, ale na té bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tady je trochu lepsi foto... http://web.skodateam.cz/gfx_photos/galery/...JYRDLIDNLUH.jpgJinak ted se na me asi spousta lidi bude zlobit a odsoudi me,ale MUJ nazor tuzing = styling To už je o něčem jinym. Ale na auto bych si je stejně nedal!!(Protože namám bilý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jeste stesti teda ze ja mam bily.. Az mi prijdou od soustruznika,tak kdyztak taky nahodim foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodrigo Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 co to znamená tuzing ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 co to znamená tuzing ? Sprzněný tuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodrigo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 takže když si dám na auto kola který se mi líbí a ostatním ne tak jsem tuzing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 takže když si dám na auto kola který se mi líbí a ostatním ne tak jsem tuzing? Tuzning jsou úpravy kýčovitého charakteru. To by musela být hodně ulítlá kola aby byla tohoto druhu. Jde spíš o velkoplošné nálepky na karosérii, obrovitánský křídla co jsou teď hodně v módě u romských Š 120, hodně oblíbené jsou i makety zajišťováků kapoty...., prostě doplňky a úpravy bez citu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Osobně si myslím,že na bílý budou vypadat gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Hodnotim - na auto bych to nedal ani za darmo, nelibi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) soutěžák z toho kolama neudělá,ale na druhou stranu má něco co jiný ne?a o tom je tuning bohužel!jinak 5paprskáče má každý,někdo má pěkný někdo škaredý ale líbí se to majitelům tak jaká pak kritika,ohodnot a dál nekomentuj! Nejsou paprskáče jako paprskáče Neprovokuj Editováno: 9. Únor 2007, autor: mk.tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 neprovokuji,tyhle ale znám ty měl kámoš na amater.závody myslím byly z nissanu nebo z čeho,ale hod jsem ty co máš na fotce pod nickem ty vypadají cool! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) neprovokuji,tyhle ale znám ty měl kámoš na amater.závody myslím byly z nissanu nebo z čeho,ale hod jsem ty co máš na fotce pod nickem ty vypadají cool! Asi jsi drobet mladší. Tohle jsou kola, které se ze začátku používaly na Octavii WRC na šotolinu než přišel model co máš ty. Jinak ty OZ jsou celkem pěkný a za 5 prodaných sad jsem je měl prakticky zadarmo. Neber to. Jinak jsem se nevzdal hledání po 17" na asfalt. Jenže to je skoro nadliskej ůkol. Všichni jezdí 18" a to je na mě moc. Jediný co asi jezdilo 17" byla ze začátku Octavia CitKar. MK Editováno: 9. Únor 2007, autor: mk.tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 takže pánové ráfek je 7*15 a ET je -10 a stočit se to dá o max 20mm čímž se dostanete na ET 10 Jen pro informaci proč to asi víc nejde. Brzdiče Jednu sadu jsem nechal stočit o 15mm, ale bylo s tím pořádně sraního. Zbylé dvě sady jsme s bráchou radši nechal napokoji. Na fabii šli na knap bez problémů. Asi díky rozměru pneumatiky 195x50x15 ( letní i zimní ). Na octavii jsem díky snížení dřel zadní podběhy, proto jsem ubíral 15mm MK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Tak,uz jsou na aute.. vcera jsem je privezl a dneska nechal obout.. Editováno: 20. Únor 2007, autor: luke.bean Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Asi jsi drobet mladší. Tohle jsou kola, které se ze začátku používaly na Octavii WRC na šotolinu než přišel model co máš ty. Jinak ty OZ jsou celkem pěkný a za 5 prodaných sad jsem je měl prakticky zadarmo. Neber to. Jinak jsem se nevzdal hledání po 17" na asfalt. Jenže to je skoro nadliskej ůkol. Všichni jezdí 18" a to je na mě moc. Jediný co asi jezdilo 17" byla ze začátku Octavia CitKar. MK čéče,si fakt nevzpomínám a ani na fotkách nenacházím octu wrc s těmahle kolama jinakkámoš je má už ze 3 ruky poškozené jen na závody zjistímkde se pohybovali.jinak ty tvoje kola jsou taky mooc krásný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 octaviaman: trosku ti usnadnim hledani: http://www.skoda.panda.cz/foto.php3?id=8&i...rt/owrc0125.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 aha fakt ty jo,tyhle ale já z rally neznám říkám že ani v mém letitém archivu jsem je nenašel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 aha fakt ty jo,tyhle ale já z rally neznám říkám že ani v mém letitém archivu jsem je nenašel! Tak tady muzes svoj archiv trochu rozsirit... Je tam skoro 500fotek http://www.skoda.panda.cz/fotogalerie.php3...&idr=9&offset=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 no díky mrknu na to ale já raději fotky vlastní ikdyž ted už moc na rally nejezdím spíš jen domácí Krumlov max.Klatovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak na tom kombajnu jsou ty kola moc pekny jen skoda ze to jsou jen 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 tak na tom kombajnu jsou ty kola moc pekny jen skoda ze to jsou jen 15 Jo jo jsou slusivy..Jen by to chtelo jeste malicko "hodit" k zemi..Jako byt to 16",tak to bude hodne libovy.A se zalakovanjma listymy by to taky mylim nebylo zly..Ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 max.Klatovy. Tak se koukej příští rok přijet podívat Jinak kdyby jste náhodou někdo věděl o 17 za rozumnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 neprovokuji,tyhle ale znám ty měl kámoš na amater.závody myslím byly z nissanu nebo z čeho,ale hod jsem ty co máš na fotce pod nickem ty vypadají cool! Asi jsi drobet mladší. Tohle jsou kola, které se ze začátku používaly na Octavii WRC na šotolinu než přišel model co máš ty. Jinak ty OZ jsou celkem pěkný a za 5 prodaných sad jsem je měl prakticky zadarmo. Neber to. Jinak jsem se nevzdal hledání po 17" na asfalt. Jenže to je skoro nadliskej ůkol. Všichni jezdí 18" a to je na mě moc. Jediný co asi jezdilo 17" byla ze začátku Octavia CitKar. MK To jsou 16" ? a ty kotouče jsou co za výrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.