hardhouse.trip Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna Ahoj. Nesetkal se někdo s tím, že když připojí telefon přes Bluetooth, tak se mu celou dobu seká zvuk přes Bluetooth? A je jedno jestli YT Music nebo Spotify... Teledon (SG A53 5G) je normálně spárovaný, povolen zvuk, telefon a přístup ke kontaktům. Manželky telefon (SG A33 5G) na tom funguje normalne. Mne jen po připojení k Android Auto... přitom mi dříve můj telefon šel. Na jiných zařízeních připojených k BT mi to taky funguje normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna Po připojení android auto jde zvuk po usb, takže bych zkusil jiný kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 5. Srpna Autor Sdílet Vloženo 5. Srpna USB je v pořádku. Problém je přes Bluetooth... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna Píšeš po přípojení android auto, to pak jde přes USB ne přes BT, ale i tak pokud fungují jiná zařízení tak je problém v telefonu. Ještě zkusit A33 na android auto a pustit co to udělá. A náhodou nepoužíváš nějakou krabičku na bezdrátový smartlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 5. Srpna Autor Sdílet Vloženo 5. Srpna Právě že nepoužívám... Ve Scale to funguje normálně...jen ve Fabii to blbne... nemůže být třeba vadná jednotka infotainmentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna No pokud tam jeden telefon funguje a druhý ne tak může být rozdíl ve verzích BT v telefonech, Zkus se poptat v servisu na update SW jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna A53 a A33 sú hardvérovo totožné zariadenia. Skôr by som sa pozrel, či nieje v tej A53 zapnutý režim šetrenia energie, prípadné či tie aplikácie nie sú zaradené do obmedzeného režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 5. Srpna Autor Sdílet Vloženo 5. Srpna No právě..jsou skoro stejné...a předtím to fungovalo...cca poslední 2 měsíce to dělá bordel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.