Lukyeza Vloženo 6. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2024 Zdravím, zakládám nové téma jelikož jsem to nikde nenašel. Mám problém, že když chci svoji Octavii připojit k internetu, tak mi to nechce vyhledat zapnutý hotspot na Iphonu. Naskočí tam všechny různé Wi-fi v okolí, ale můj hotspot bohužel ne. Prolezl jsem i uživatelskou příručku a všechno bych měl mít nastavené správně. Setkal jste se někdo s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2024 Není náhodou ten hotspot z Iphonu na 5 GHz? Infotainment umí jen 2,4 GHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 12. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2024 Nevím jak nové Iphony, ale mám starý XS max a připojuje se na 2,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fífalák Vloženo 12. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2024 Vyzkoušej Nastavení -> Osobní hotspot -> Maximalizovat kompatibilitu, mělo by to přepnout hotspot do 2.4GHz. Bez toho mi to také nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.