Přejít na obsah

Svítí kontrolka kufru...

najmis

Doporučené příspěvky

Mám fábku 01 1.9pd krátkou....svítí mi kontrolka že je otevřený kufr i osvětlení kufru zustavalo svítit,tak jsem ho odpojil....pokud se nemílím,tak mikrospínač je v zámku na dveřích....ale nikdy jsem to neviděl rozdělaný a nevím jak je to udělaný...dá se vyměnit jen spínač,nebo se musí vyměnit celý zámek...?Kdyžtak napište jak postupovat,na co bacha,kde je jaká finta...

Díky.... :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ked píšeš že ti ostáva svietiť aj v kufri je to zvlaštne lebo to sú dva rozdielne mikrospínače takže asi dať dole plast z 5tych dverí a vybrať ten zámok a zistiť či neni zámok vadný keď spína oba spínače.

ked to odkrytuješ je tam pomerne miesta dosť..toto neni sice detailne foto ale aku taku predstavu ti to da -_-

post-10-1168776088.jpg

Odkaz ke komentáři

no ked píšeš že ti ostáva svietiť aj v kufri je to zvlaštne lebo to sú dva rozdielne mikrospínače takže asi dať dole plast z 5tych dverí a vybrať ten zámok a zistiť či neni zámok vadný keď spína oba spínače.

ked to odkrytuješ je tam pomerne miesta dosť..toto neni sice detailne foto ale aku taku predstavu ti to da -_-

Díky.....až bude chut mrknu na to.... -_-

Odkaz ke komentáři

Díky.....až bude chut mrknu na to.... -_-

ok :)

ak to možeš tak to nafoť -_-

Odkaz ke komentáři

Jj...co jsem slíbil jsem splnil....na té druhé fotce jsou dobře vidět oba mikrospínače..ten na kontrolku otevření kufru je ten v pravo,ten vlevo je osvětlení kufru....kolíbka,která přez ně přejíždí,díky špatně seřízenému zámku nedojela tak,aby zmáčkla ten druhý mikrospínač....takže rozborka byla zbytečná..plus je jen to že vím co a jak tam je....

Jen je blbé že se ty mikrospínače neprodávají jako náhradní díl... :angry:

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Ahoj. K osvetleniu kufra treba mať len ten vrchný oranžový zámok s mikrosp. alebo aj spodok treba vymeniť - myslím ten, čo je v karosérii. Poprípade neviete obj. číslo na ten zámok s mikrospínačom? To by som veľmi-veľmi potreboval lebo mi to v obchode nevedia objednať

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...