Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám fábku 01 1.9pd krátkou....svítí mi kontrolka že je otevřený kufr i osvětlení kufru zustavalo svítit,tak jsem ho odpojil....pokud se nemílím,tak mikrospínač je v zámku na dveřích....ale nikdy jsem to neviděl rozdělaný a nevím jak je to udělaný...dá se vyměnit jen spínač,nebo se musí vyměnit celý zámek...?Kdyžtak napište jak postupovat,na co bacha,kde je jaká finta...

Díky.... :skoda:

Vloženo

To rozdělej a koukni, určitě to nebude složitý :p mikrospínač je v zámku. Nikdy sem to neměl rozdělaný, ale určo půjde vyměnit kol103

KDYŽ TĚ VŠECHNO ZRADILO, POMŮŽE TI KLADIVO :worthy

Vloženo
To rozdělej a koukni, určitě to nebude složitý :p mikrospínač je v zámku. Nikdy sem to neměl rozdělaný, ale určo půjde vyměnit kol103

KDYŽ TĚ VŠECHNO ZRADILO, POMŮŽE TI KLADIVO :worthy

Hmmm...jsi mi fakt pomohl.... B)

Vloženo

no ked píšeš že ti ostáva svietiť aj v kufri je to zvlaštne lebo to sú dva rozdielne mikrospínače takže asi dať dole plast z 5tych dverí a vybrať ten zámok a zistiť či neni zámok vadný keď spína oba spínače.

ked to odkrytuješ je tam pomerne miesta dosť..toto neni sice detailne foto ale aku taku predstavu ti to da -_-

post-10-1168776088.jpg

Vloženo
no ked píšeš že ti ostáva svietiť aj v kufri je to zvlaštne lebo to sú dva rozdielne mikrospínače takže asi dať dole plast z 5tych dverí a vybrať ten zámok a zistiť či neni zámok vadný keď spína oba spínače.

ked to odkrytuješ je tam pomerne miesta dosť..toto neni sice detailne foto ale aku taku predstavu ti to da -_-

Díky.....až bude chut mrknu na to.... -_-

Vloženo

Díky.....až bude chut mrknu na to.... -_-

ok :)

ak to možeš tak to nafoť -_-

Vloženo

Tak jsem to rozdělal a zjistil jsem že vše bylo o.k. jen se dveře nedostatečně zavíraly a nesepnul se druhý mikrospínač...takže stačilo posunout zámek..dám nějaké foto rozebraného zámku....

Vloženo

Jj...co jsem slíbil jsem splnil....na té druhé fotce jsou dobře vidět oba mikrospínače..ten na kontrolku otevření kufru je ten v pravo,ten vlevo je osvětlení kufru....kolíbka,která přez ně přejíždí,díky špatně seřízenému zámku nedojela tak,aby zmáčkla ten druhý mikrospínač....takže rozborka byla zbytečná..plus je jen to že vím co a jak tam je....

Jen je blbé že se ty mikrospínače neprodávají jako náhradní díl... :angry:

Vloženo
...

Jen je blbé že se ty mikrospínače neprodávají jako náhradní díl... :angry:

To máš recht. Ale známe výrobce i typ. Takže kdo se chystá do švýcarska?

A nebo....kdo dělá ve Škodovce a je šikovnej.....????? ;):smich:

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj. K osvetleniu kufra treba mať len ten vrchný oranžový zámok s mikrosp. alebo aj spodok treba vymeniť - myslím ten, čo je v karosérii. Poprípade neviete obj. číslo na ten zámok s mikrospínačom? To by som veľmi-veľmi potreboval lebo mi to v obchode nevedia objednať

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...