najmis Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mám fábku 01 1.9pd krátkou....svítí mi kontrolka že je otevřený kufr i osvětlení kufru zustavalo svítit,tak jsem ho odpojil....pokud se nemílím,tak mikrospínač je v zámku na dveřích....ale nikdy jsem to neviděl rozdělaný a nevím jak je to udělaný...dá se vyměnit jen spínač,nebo se musí vyměnit celý zámek...?Kdyžtak napište jak postupovat,na co bacha,kde je jaká finta... Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 To rozdělej a koukni, určitě to nebude složitý mikrospínač je v zámku. Nikdy sem to neměl rozdělaný, ale určo půjde vyměnit KDYŽ TĚ VŠECHNO ZRADILO, POMŮŽE TI KLADIVO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 To rozdělej a koukni, určitě to nebude složitý mikrospínač je v zámku. Nikdy sem to neměl rozdělaný, ale určo půjde vyměnit KDYŽ TĚ VŠECHNO ZRADILO, POMŮŽE TI KLADIVO Hmmm...jsi mi fakt pomohl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 no ked píšeš že ti ostáva svietiť aj v kufri je to zvlaštne lebo to sú dva rozdielne mikrospínače takže asi dať dole plast z 5tych dverí a vybrať ten zámok a zistiť či neni zámok vadný keď spína oba spínače. ked to odkrytuješ je tam pomerne miesta dosť..toto neni sice detailne foto ale aku taku predstavu ti to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 no ked píšeš že ti ostáva svietiť aj v kufri je to zvlaštne lebo to sú dva rozdielne mikrospínače takže asi dať dole plast z 5tych dverí a vybrať ten zámok a zistiť či neni zámok vadný keď spína oba spínače. ked to odkrytuješ je tam pomerne miesta dosť..toto neni sice detailne foto ale aku taku predstavu ti to da Díky.....až bude chut mrknu na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 no ked píšeš že ti ostáva svietiť aj v kufri je to zvlaštne lebo to sú dva rozdielne mikrospínače takže asi dať dole plast z 5tych dverí a vybrať ten zámok a zistiť či neni zámok vadný keď spína oba spínače. ked to odkrytuješ je tam pomerne miesta dosť..toto neni sice detailne foto ale aku taku predstavu ti to da Díky.....až bude chut mrknu na to.... ok ak to možeš tak to nafoť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak jsem to rozdělal a zjistil jsem že vše bylo o.k. jen se dveře nedostatečně zavíraly a nesepnul se druhý mikrospínač...takže stačilo posunout zámek..dám nějaké foto rozebraného zámku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) poslední... Editováno: 18. leden 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 no super ešte že to nebolo na vymenu zoho zamku a mylsim že poviem za viacerych že konečne viem ako ten zamok vlastne vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Hele zase ten mikrospínač BURGESS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jj...co jsem slíbil jsem splnil....na té druhé fotce jsou dobře vidět oba mikrospínače..ten na kontrolku otevření kufru je ten v pravo,ten vlevo je osvětlení kufru....kolíbka,která přez ně přejíždí,díky špatně seřízenému zámku nedojela tak,aby zmáčkla ten druhý mikrospínač....takže rozborka byla zbytečná..plus je jen to že vím co a jak tam je.... Jen je blbé že se ty mikrospínače neprodávají jako náhradní díl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ...Jen je blbé že se ty mikrospínače neprodávají jako náhradní díl... To máš recht. Ale známe výrobce i typ. Takže kdo se chystá do švýcarska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ...Jen je blbé že se ty mikrospínače neprodávají jako náhradní díl... To máš recht. Ale známe výrobce i typ. Takže kdo se chystá do švýcarska? A nebo....kdo dělá ve Škodovce a je šikovnej.....????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ahoj. K osvetleniu kufra treba mať len ten vrchný oranžový zámok s mikrosp. alebo aj spodok treba vymeniť - myslím ten, čo je v karosérii. Poprípade neviete obj. číslo na ten zámok s mikrospínačom? To by som veľmi-veľmi potreboval lebo mi to v obchode nevedia objednať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 To máš recht. Ale známe výrobce i typ. Takže kdo se chystá do švýcarska? A nebo....kdo dělá ve Škodovce a je šikovnej.....????? Kdybys občas zabloudil na moje stránky, nemusel jsi nic rozebírat http://fabia-joy.wz.cz/maxidot.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.