cernym Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna (editace) Zdravím, Věděl byste někdo čím může být způsoben 3-5 sekund dlouhý start matoru za studena? Mám O2 1.8 TSI 118kW. Baterie je tam 74 Ah. Byl jsem s tím ve specializovaném obchodě na baterie, kde mi to proměřili a provedli diagnostiku a řekli, že baterií to není, že ta se jeví jako nabitá. Děje se to hlavně za studena a to i ve 30 stupních nebo když i přes noc bylo 25 stupňů. Když je motor zahřátý tak to startuje během 1-2 sekund. Ve čtvrtek to vezu k autoelektrikari ale ptám se i zde, zda se s tím někdo nesetkal. Aktualizace: Autoelektrikar zkoušel zda není uvolněný i řemen ale žádnou chybu zatím nenašel a jemu to prý startovalo normálně po ránu, tak fakt nevím. Mě se to teda děje stále, že to startuje dlouho a to stačí aby to stálo jen přes noc. Díky VID_20240818_163917.mp4 Editováno: 26. Srpna, autor: cernym Přidání videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.