Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, chtěl jsem se zeptat. Dnes vyskočila hláška na kontrolu chladicí kapaliny. Následně jsem ji doplnil. Automobil přestal hlášku zobrazovat ze je vše v pořádku. Ale aplikace my skoda stále hlásí po scanu vozidla tuto chybu. Aplikace restartovana, smazaná, vozidlo jsem přidal znovu, ale stále tam setrvává. Přitom v autě vše ok. 

diky za radu IMG_7297.thumb.png.183c38c3b3b7c30964fcdbc230210402.png

• o 11 měsíců později...
Vloženo

mám stejný problém jako Paolo.007. už přes dva týdny se neaktualizuje appka. jedině po odemknutí a otevření dveří se na chvíli spojí  a potom už jen Aktivace -----> StandBy. a nic to nerozeběhne.

Psal jsem na infolinku, chtěli modelové číslo telefonu (dal jsem jim tři) , verzi Myškoda, verzi infotainmentu, fotku jestli se mi točí zeměkoule. fotku chybového hlášení.

Uvedl jsem, že žádné chybové hlášení nehlásí.Snimek-obrazovky2025-07-25v19_17_11.thumb.png.73c99f3b8b51d4e60e7bbd0b5f5ea1f8.png image.thumb.png.91a76ef3bf5657119e7387cb305554bd.png

Potom ze zoufalství provedl tovární nastavení a žádná změna.

Opětovný kontakt na infolinku a poslali mi, že si mám zajet do servisu, se mi na to podívají.

Vloženo

Mám to podobně, je sice hezké, že na úvodní stránku dali v poslední verzi zase nový model, ale ta apka je zase horší. Aktualizuje se většinou až se s autem něco děje jinak po pár hodinách od poslední jízdy nekomunikuje. Screeny apod. jsem posílal na jejich žádost již několikrát, naposled už se ani neozvali...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...