Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, chtěl jsem se zeptat. Dnes vyskočila hláška na kontrolu chladicí kapaliny. Následně jsem ji doplnil. Automobil přestal hlášku zobrazovat ze je vše v pořádku. Ale aplikace my skoda stále hlásí po scanu vozidla tuto chybu. Aplikace restartovana, smazaná, vozidlo jsem přidal znovu, ale stále tam setrvává. Přitom v autě vše ok. 

diky za radu IMG_7297.thumb.png.183c38c3b3b7c30964fcdbc230210402.png

• o 11 měsíců později...
Vloženo

mám stejný problém jako Paolo.007. už přes dva týdny se neaktualizuje appka. jedině po odemknutí a otevření dveří se na chvíli spojí  a potom už jen Aktivace -----> StandBy. a nic to nerozeběhne.

Psal jsem na infolinku, chtěli modelové číslo telefonu (dal jsem jim tři) , verzi Myškoda, verzi infotainmentu, fotku jestli se mi točí zeměkoule. fotku chybového hlášení.

Uvedl jsem, že žádné chybové hlášení nehlásí.Snimek-obrazovky2025-07-25v19_17_11.thumb.png.73c99f3b8b51d4e60e7bbd0b5f5ea1f8.png image.thumb.png.91a76ef3bf5657119e7387cb305554bd.png

Potom ze zoufalství provedl tovární nastavení a žádná změna.

Opětovný kontakt na infolinku a poslali mi, že si mám zajet do servisu, se mi na to podívají.

Vloženo

Mám to podobně, je sice hezké, že na úvodní stránku dali v poslední verzi zase nový model, ale ta apka je zase horší. Aktualizuje se většinou až se s autem něco děje jinak po pár hodinách od poslední jízdy nekomunikuje. Screeny apod. jsem posílal na jejich žádost již několikrát, naposled už se ani neozvali...

Vloženo

... a nyní, při stažení digitálního certifikátu je tam dnešní datum, ale o 2500 km méně, než je současný stav, to je za placenou službu na pěst 😡☝️

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...