mtomasik Vloženo 28. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 Ahoj všem, mám SUPERB III (2019) Laurin a Klement. Nevíte kde se dá v infotaimentu nastavit ČAS (obrázek níže písmeno A) na digitálním kokpitu vedle šipky směru ? Díky za odpověď. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 28. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 čas i datum se nastavuje podle GPS, tedy s přechodem zimní/letní bez zásahu automaticky, v podstatě i při změně časového pásma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtomasik Vloženo 28. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 Tomu rozumím,v nabídce jsem si toto již dříve nastavil. Ale v manuálu co jsem našel je napsáno,že na horní liště dig.panelu je zobrazení času dle výbavy vozu. Má otázka byla tedy směrována na to,jestli někdo neví kde bych to v menu mohl najít a zapnout abych nemusel sledovat čas z centrálního displeje a vždy sklopit zrak popř.z hodinek na ruce. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 28. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 (editace) aha, pokud je to jako virtuálního kokpitu, tak se nahoře zobrazují dopravní značky nebo čas, když vypneš zobrazování značek, měl by se zobrazovat čas, mám virtuální kokpit, zobrazení značek a na hodiny se také musím dívat na infotainment = je to o zvyku Editováno: 28. Srpen 2024, autor: Petr Svetr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtomasik Vloženo 28. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 JJ to je ono,toto jsem hledal. Sice nevím,zda se to bude líbit manželce,že jí to vypnu,ale vyzkouším Díky za tip ! Ať se daří. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita12 Vloženo 28. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 Ahoj, si dej značky do jednoho budíku nebo do prostředku mezi budíky a čas bude vidět stále. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtomasik Vloženo 29. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2024 Ahoj,díky i za tento tip,takto to bude pro manželku asi nejlepší varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.