petrenka Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Hledám nějou firmu na chip tuning na Moravě a našel jsem http://www.profichip.cz a http://www.autochip.cz/ Nějaké zkušenosti ? moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Koukni do vedlejšího tématu o chipování, tam se pár firem přebíralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Hledám nějou firmu na chip tuning na Moravě a našel jsem http://www.profichip.cz a http://www.autochip.cz/Nějaké zkušenosti ? moc díky Chápu, že to máš daleko, ale nechceš ještě zvážit cestu ke zkušenějšímu úpravci.. třeba tomu sportmotoru? Tuhle úpravu dělají údajně od roku 01 a ještě jsem na ně nečetl stížnost. Osobně si myslím, že když už chiptuning, tak stojí za to si pro to zajet i dál, protože to nemusí být až taková sranda, když od samotnýho Cimbu se mi dostala odpověď, že chip u tohohle motoru nejde a Krysarrovi prý zas narovinu řekli, že to prostě neumí. Navíc ostatní firmy mě odrazujou už jen tím, že když se podívám na jejich weby, tak mají napsaný špatný hodnoty výkonu a točáku i v serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jo jo Sportmotor je muj favorit - možná se o prázdninach objevim poblíž Prahy-možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Viktore, tak co, jeste si se nerozhodnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 krysarr: ahoj , a já myslím, že i rozhodl, ale ještě mi pár měsíců platí záruka a přes léto najedu určitě dost kilometrů, tak to raději ještě trochu odkládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Viki, ty to chceš čipnout, aby sis mě pak mohl dávat, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 krysarr: ahoj , a já myslím, že i rozhodl, ale ještě mi pár měsíců platí záruka a přes léto najedu určitě dost kilometrů, tak to raději ještě trochu odkládám. Nazdarek Myslel sem si to, ale je fakt, ze s tou zarukou bude mozna fakt lepsi pockat a pak hura opicovat Kdyz budes chtit, muzem zkusit to pruzny zrychleni, jaxme o tom mluvili. Pristi tyden jde auto preventivne na vymenu spojky, precejen 216500km a porad je puvodni, tak mam trochu stazenou )( pak kdykoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 vorlando: no to víš, že jo.. můžem poblbnout .. kde, že to bydlíš? Ústí? Daleko.. ale když budeš na návštěvě ve Středních Čechách, tak dej vědět. Ne, já od toho zázraky nečekám, max. výkon a točák není o moc vyšší v porovnání s turbomotorama, ale ten jejich průběh vypadá na grafu o dost líp.. hlavně v nižších a středních otáčkách.. a o ty mi jde. krysarr: jo, to bychom klidně zkusit mohli, stačí se jen domluvit. Takhle z auta do auta se to blbě porovnává, ještě v obci.. snad ani nejde.. přeci jen je tam velký rozdíl v letech, kilometrech, podvozku atd. Přesto se opravdu zdálo, že ta reakce na plyn, hlavně v nižších otáčkách, byla u tebe lepší.. ale nejlíp by se to opravdu vidělo, kdybychom jeli vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Jasny, taxe domluvime nekdy po tom servise, bude se i cistit skrtici klapka a tak, takze by to melo mit cistsi chod. Jojo, ty leta tomu neumazu, ty kilometry uz teprve ne a odhlucneni a podvozek je u Octy II uplne nekde jinde. Muzem pak vyjet treba za Prahu na D1 a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak to jo .. no hlavně ta spojka chce fakt vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak to jo .. no hlavně ta spojka chce fakt vyměnit Jojo, a to uz zacina zabirat jeste na kratsim useku toho chodu, nez kdyz sme testovali. V pondeli sem jel do CB, Praha Jizni mesto az CB centrum, k tomu pred Budejkama prutrz mracen jako blazen a ve Veseli kolona 60km/h jedoucich kamionu a avii, za 1:27, takze to dostalo trochu kour, ale ja fakt strasne spechal Zpatky sem mel spotrebu o 2 litry nizsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Krysarr: Nevím čím to ale z5 mám dycky spotřebu nižší.. i když jedu stejně, občas rychlejší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Taky se mi to odkudkoli z Jiznich Cech stava, ale ted to bylo jizdou Mozna Temelin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 je to dáno profilem trati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Vorlajz: no to určitě.. jenže mi přinde že ty cesty jsou tak + - dycky stejné.. alespon v poměru kopeček = plyn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) nevím nevím... já jedu na chalupu za 7,8 - 8,3 a zpět za 6,8 - 7,3 prostě jednou je to víc do kopce a podruhé naopak... Editováno: 2. Červenec 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) Tak jsem se dotazoval jedné firmy Autochip. Co na tu odpovědě říkate ? Dobrý den, -asi hodinu -ne -nedkáži spočítat, od dob co se vyrábí u nás min. 60x -graf nemám, pouze tabulky z dřívějších měření, možno změřit v Praze na brzdě -Lípa 312 - u Zlína - jedná se o obchodní zastoupení, kam technik v současné době cca 1x týdně dojíždí, v budoucnu bude technik přítomen trvale - je potřeba se objednat dopředu. omlouváme se za strunou odpověd, ale mám zde cca 100dalších emailů Petr Kučera, AutoChip s.r.o. ------------------------------------------------------------------------------------------ > Dobrý den, > chci se zeptat na nějaké podrobnosti ohledně chipu na Octavia 2 1.6MPI > > 75KW: > -jak asi dlouho trvá přeprogramovaní jednotky -dojde ke změně spotřeby > -v kolikati případech byl již tento motor chipován -máte někde > vyslednou charakteristiku(graf) průběhu otáček atd. > -jsem ze Zlíne, kde by se to případně odehrávalo > > díky za odpověď > Editováno: 3. Červenec 2008, autor: petrenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 takhle těžko posuzovat, nicméně bál bych se neznámých firem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Souhlasím s Lukem. petrenka: ty už máš po záruce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Souhlasím s Lukem.petrenka: ty už máš po záruce? Mám asi 1,5měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) Asi bych si radsi udelal vylet ke Sportmotoru nebo Bitpoweru. Mam nejak vrozenou neduveru ke vsemu, co zni hrozne hezky na poli neceho jiz zavedenyho. Vetsinou se mi potvrdilo, ze je lepsi dat na reference nebo zkusenosti. Editováno: 4. Červenec 2008, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Petrenka: jsme na tom podobně.. mě buď už skončila nebo končí teď někdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 kluci vyprdněte se na nějaký čipování... dle mě od toho čekáte zázraky a pak budete akorát nadávat... to MPI není špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Uděláme sraz MPIcek v Praze před budovou SportMotoru .. a po chipu si přibarvíme označení motorizace na MPI vorlajz: špatný není, ale, co je dobrý může být ještě lepší . Já od toho zázraky nečekám, jen lepší průběh výkonu a točáku hlavně na počátku, jak jsem psal už výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.