dadacek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Zajímavé.. jsme čím dál více blíže americe.. kamoška co tam nějakou dobu byla mi o tomto říkala.. Až bude v Brně skusím, ale stejně prostě Shell (vím nejdražší, ale co už..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Dadacku, ty máš těch kamarádek Ale k věci.. ona hlavně i ta cena bude taková více americká čili nižší a přitom se kvalitou vyrovná i ostatním čerpačkám.. často tam jsou prý fronty aut a to i luxusních, takže to asi žádnej blivajs nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 u Makra taky vídám luxusní auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 jinak ten V-Power Racing ti za vynaložené peníze nepřinese adekvátní zlepšení... jestli neplánuješ najezdit s MPIčkem 300 k km... tak bych tankoval levnější N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak to nevím, k Makru nejezdím, možný to je. Uznávám, že to nebyl nejlepší argument. To máš pravdu. Taky běžně leju N95, ale jednou za čas mu to dopřeju (spíš kvůli těm čistícím vlastnostem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Zajímavé.. jsme čím dál více blíže americe.. kamoška co tam nějakou dobu byla mi o tomto říkala..Až bude v Brně skusím, ale stejně prostě Shell (vím nejdražší, ale co už..) Proc Americe? Tohle je v zapadni Evrope naprosto bezny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 tak to pak jo Viki! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Chlapi já to tankuju hlavně kvůli těm aditivám a jisté prestiži Shell (no spíš autíčkám momentálně a sbírám Smartíky..) U Makra jsem tankovával (nekvalitní určitě nebude, to netvrdím) Dovolím si ovšem tvrdit že jistý rozdíl mezi těmi palivy je a jde občas i pocítit, proto jsem zůstal už jen výhradně u Shell. Vorlajzi: neplánuju Okinu pustit do světa prostě s náma dožije.. Krysar: no moc jsem za hranicema v poslední době (4-5let) nebyl, takže netuším jak to tam ted vypadá, ale slyšel jsem to od kamošky když mi vykládala jak bylo v Améru. Viktore: no mě přijde, že jich mám málo fotoseriál možná bude pokračovat (zatím se moc nechytl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 dado... kolik ti je ty vole? jako ono to vydrží 15 let, ale 30 už ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Vorly kuaaaaaaaa, ono mě to přežije Ne zase tak starej nejsu ani se necítím, prostě pak pude so šrotu a hotovo PS: tak do 35ti mám vystaráno : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 tak kolik ti je omg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 dado... kolik ti je ty vole? jako ono to vydrží 15 let, ale 30 už ne! Tvůj pesimismus s výdrží Okiny není na místě.Já měl Š120 22let a Okina je v kvalitě někde jinde, těch 30 let klidně vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 dado... kolik ti je ty vole? jako ono to vydrží 15 let, ale 30 už ne! Tak to mi ani neříkej..už jsme se s bratránkem domluvili, že budeme jezdit na veteránské srazy oktávek..on s 80 let starou, já s 40 let starou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 tak ta Okta bude snad v pohodě... ale takovej 30 letej Favorit... asi nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Okina je někde jinde, ale taky je fakt, že Stodváca neměla tolik věcí, co by se mohly podělat jako ty naše vozítka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 tou dobou už nám nepojedou ani hodiny ale motor jo.. Myslím, že 30let to auto dá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 tank&go nebude špatný, hlavně maj cenu asi o 2Kč nižší co jsem koukal. problem je, že mam pocit neberou CCS a poslední dobou zas tak moc nenajezdim, ale pro lidi co lítaj hodně se to už muze vyplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Luke: berou i hotovost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Pánové a ruku na srdce.. kdy ste platili benzin v hotovosti? Já naposled asi 2 měsíce zpátky a to jenom skrz to že to bylo za 6litrů nějaký 200kč, tak mi přišlo delší vytahovat kartu a platit s ní.. (potřeboval sem benál na dojezd v Litovli k nejbližší Shell) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ja platim vždy v hotovosti... každej nemá CCSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Luke: berou i hotovost to pro mě nic neřeší, proč bych platil v hotovosti, když mám služební CCS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Taky nemám CCS ale klasickou platebku, hotovost by se u mě totiž moc neohřála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 dadacek: s rukou na srdci mi to nedělá problém. Platím jak se mi to zrovna hodí. Luke: ajo pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ja platim vždy v hotovosti... každej nemá CCSku JJ, já to samý.CSS mám jen služební a patit s ní do soukromýho auta nerisknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 tak takovýho blázna neznám, co by platil služební CCSkou phm i do soukromýho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.