Srpen 28, 200817 r mysiax: tak nějak to asi bude no drastys: tak to je fajn No třeba na 17kách kolech je řízení o dost tužší. S těma otáčkama to tak je no, jednou jsem tu někde četl, že při těch 2500 ot./min. tam jde víc vzduchu či co, ale nevím, tomu moc nerozumím. petrenka: tak co, pořídils v tý Praze, jak jsi říkal, že pojedeš? Máš to už chipnutý?
Srpen 28, 200817 r ViktorMPI: jo tak to verim ze je tuzsi kdyz jsou tam 17ctky ... Ja je tam dam hned na Jare ... RSka tam budu davat, uz je mam zamluvene u kamose, tak musim pres zimu posetrit nejake penizky :-)
Srpen 28, 200817 r Drastys: já mám 17ky a nějak moc tuhý mi to nepřijde, otačí se mi volantem pěkně v pohodě (bez posilovače je to ovšem jiná liga..) ale nikdy jsem se nezaměřil na toto s fábkou a oktávkou (jezdím v obojím) tak nechci přímo porovnávat.
Srpen 29, 200817 r Autor mysiax: tak nějak to asi bude nodrastys: tak to je fajn No třeba na 17kách kolech je řízení o dost tužší. S těma otáčkama to tak je no, jednou jsem tu někde četl, že při těch 2500 ot./min. tam jde víc vzduchu či co, ale nevím, tomu moc nerozumím. petrenka: tak co, pořídils v tý Praze, jak jsi říkal, že pojedeš? Máš to už chipnutý? Tak nepořídil, bo jsem tam ani nebyl. Teď jse tu u nás pobočka Autochipu,ale asi bych šel nejraději do toho motorsportu a ještě kdyby byla nejaká hroadná sleva Upraveno Srpen 29, 200817 r od petrenka
Srpen 29, 200817 r ViktorMPI: Jj to s tebou souhlasim rozdil mezi 15" a 17" v otaceni volantu je DOST znatelny. drastys: trochu divim, ze ti prisel posilovac u OII vice preposilovan nez u Fabie, me to prijde prave uplne opacne, u Fabie tocim z volantem na miste malickem, to u OII ani nahodou. Co se tyce tech otacek motoru, tak nevim jak se chova v OII, ja mel ten motor v OI a tam to od dvou tisic uz jelo pekne. Teoreticky by to melo jet v nizkych otackach lepe jak 1.6 FSI, protoze to je 8V, ale asi tomu tak nebude, bo me ten FSI prisel s vetsi chuti do zivota (do otacek) nez MPI v OI.
Srpen 29, 200817 r Marios: no ve Fabii taky otacim malickem ale opravdu mi prislo ze v OII s MPI na 15" to jde jeste o malinko lepe. Mozna ze od tech 2000 ot. uz to taky zabira hezky ale musel jsem se vice soustredit na provoz ktery v Ostrave byl kdyz jsem to zkousel, jezdil jsem tak 20min takze jsem se snazil vnimat vsechno co slo :-)
Srpen 29, 200817 r Dneska jsem celý den jezdil s Fábkou.. v Oktě je to mnohem posílenější aneb ve fábce jsem vynaložil více síly než v Oktě.. Čím to je nevím. Fábi má 14 Okta 17. Možná to bylo i povrchem po kterém jsem jel.. krom nic moc zpevněných cest i cesta k zahrádkářské koloni.. (točilo se mi volantem chvilama celkem těžko). Ale může to být taky auto od auta..?
Srpen 30, 200817 r No nevim, me se zda spis ten posilovac ve fabii preposilovanej oproti OII. Jezdim obcas se sluzebni FI 1,4 74kW a fakt tam ten volant jsem malem urval pri otaceni na miste jak to slo lehko
Září 9, 200816 r Cau, tak dneska jsem si byl "objednat" OII ...takze bude to 1.6MPi v ambiente+park. senzory+dalka na central+stream radio a barva bud Cerna perlet nebo Seda Antracit ... mela by to byt nejaka referencka a cena kolem 300tKc ... tak uz se tesim :-)
Září 9, 200816 r To bude mít celkem dost nalítáno ne..? O II se ted refer prodávaj za 400tis + - podle výbavy, tak toto je dost dobrá cena a nebo Brno předražený.. Jinak ber spíš šedou antracit (mám na obou autech) a je to krása v metalíze.. určitě lepší jak černá (aspon pro mě..) a možná by tam mohlo být za slunečných dní míň teplej jak v té černé.
Září 9, 200816 r Dadacek: no beru to od meho dobreho znameho a vi jake mam predstavy (tak kolem 30tkm max) takze si nemyslim ze by to melo mit hodne nalitane ... jeste mu zitra radeji brnknnu :-) Chci spise antracit, protoze je opravdu nadherna ale rikal ze to asi bude problem sehnat jako ref. Upraveno Září 9, 200816 r od drastys
Září 9, 200816 r No celkem bude.. Ale už jsem viděl i supíka 2 v antra, tak snad se najde i okta.. My měli obojí na zakázku Jinak jak to budeš mít, hod později, až sjedeš 2, 3 nádrže svoji spotřebu at můžem porovnávat
Září 9, 200816 r dadacek: no toho se prave trochu bojim ze si to lidi nechavaji delat na zakazku a ty referncky a predvadecky moc v tehle barve nejsou :-( .... Spotrebud tady urco hodim, ale auto bude az skoro za dva mesic, ve vyjimecnem pripade drive ...
Září 10, 200816 r Toz gratuluji k rozhodnuti. Jinak ja bych bral s tech dvou barev asi taky radsi antracit
Září 10, 200816 r drastys: ahoj, taky gratuluju , až ji budeš mít doma, tak nahoď nějaký fotky a musíme se někdy s MPI/Ičkama sjet na nějakým srazu . Asi bych taky volil Antracit, i když Černá perleť by taky nebyla k zahození, pokud ti vydrží auto aspoň chvíli čistý. Plánuješ nějaký vylepšení ještě (loketka, maxidot,..)?
Září 10, 200816 r Cus, tak Ja bych chtel taky antracit takze uvidime .... NO prvni vylepseni ktere jsou v planu tak na jare budou 17" RS kola :-) ... pak se uvidi ... MAXIka zatim neplanuju, ale loketu asi jo ... no a kazdopadne pujdou zatmavit skla :-) ...
Září 10, 200816 r Tak to jo, kola fakt dělají auto, na 17kách s foliema to bude krasavice . To příjde postupně.. já když něco na autě vylepšil, tak kolikrát jsem si řekl, že to už byla asi poslední věc, ale vždycky jsem si pak ještě něco vymyslel .
Září 10, 200816 r Jo tak to je ... :-) ... jedinou vec co uz bych nikdy neudelal je zmena podsviceni ... to jsem si udelal ted na Fabce a nejak mi to zaclo pred prodejem ted vadit -.... takze na OII uz nic takoveho ...
Září 10, 200816 r Začalo blbnout nebo tě omrzela jen ta barva? Zelená mi vyhovuje, ale taková kombinace bílé s modrou by se mi možná líbila, ale nechce se mi kvůli tomu nechat rozebírat interiér.
Září 10, 200816 r ViktorMPI: No jedna dioda v podsviceni ovladani topeni mi zacla blbnout a cely stred kvuli toho teda rozebirat nebudu ... no a precejenom se mi zda idealnejsi zelena original barva
Září 10, 200816 r Tak gratuluji k výběru motoru respektive auta, snad tě nezklame. Jinak dodělal bych si tu loketku ta je opravu super. Jinak k tomu podsvícení, zelené je dle mého nejlepší, snad ještě bíle ručičky co jsou s maxíkem jsou ok. Upraveno Září 10, 200816 r od Lancelot
Září 10, 200816 r Tak maxika si nech urcite dodelat, pokud ho tam nebudes mit roovnou v aute. Je to vyborna vec a celkem to ozivi pristrojovou kaplicku, nez nejaky digitalni displej z kalkulacky... A ten jumbobox je taky fajn vec, teda hlavne to ze ma idealni rozmer na uschovu 100g margotek a je klimatizovan, takze se mi moje zasoba energie na cesty nerozpusti Jinak jeste bych doporucil kozeny volant, je to fakt o necem jinem nez ten gumak, ale zase jak pises vse postupne, s tim volantem se to da vydrzet (ja s gumakem jezdil 2 roky nez jsem si koupil kozenej) a jeste doporucuji poridit na vnitrni stranu kapoty motoru tu zvukovou izolaci z te kobercoviny nebo z ceho to je. Ani ne tak kvuli hluku, jako spis kvuli pomalejsimu prochládání motoru. Vyborne to je hlavne v zime, rozdil je ZNATELNY oproti nezaizolované kapote
Září 10, 200816 r Samozrejme ze maxik se mi libi, uvidime jestli treba to auto uz maxik mit nebude, pripadne kolik by stalo dodelani, ze bych to zfouknul pri jednom :-) ... Kluci, trosku jste me ted tim maxikem nasadili brouka do hlavy :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.