Rosta1.8 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 [quote name='Marios' date='10.9.2008, doporucuji poridit na vnitrni stranu kapoty motoru tu zvukovou izolaci z te kobercoviny nebo z ceho to je. Ani ne tak kvuli hluku, jako spis kvuli pomalejsimu prochládání motoru. Vyborne to je hlavne v zime, rozdil je ZNATELNY oproti nezaizolované kapote JJ, je to fakt dobrá věc, nechal jsem si ji taky namontovat a jsem moc spokojený-jak na snížení hluku, tak i jako tepelná izolace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 snížení hluku u 1.8??? jinak já tam mám ten tapec z výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 nn... Rosťa má přeci 1.8 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tak maxika si nech urcite dodelat, pokud ho tam nebudes mit roovnou v aute. Je to vyborna vec a celkem to ozivi pristrojovou kaplicku, nez nejaky digitalni displej z kalkulacky... A ten jumbobox je taky fajn vec, teda hlavne to ze ma idealni rozmer na uschovu 100g margotek a je klimatizovan, takze se mi moje zasoba energie na cesty nerozpusti Jinak jeste bych doporucil kozeny volant, je to fakt o necem jinem nez ten gumak, ale zase jak pises vse postupne, s tim volantem se to da vydrzet (ja s gumakem jezdil 2 roky nez jsem si koupil kozenej) a jeste doporucuji poridit na vnitrni stranu kapoty motoru tu zvukovou izolaci z te kobercoviny nebo z ceho to je. Ani ne tak kvuli hluku, jako spis kvuli pomalejsimu prochládání motoru. Vyborne to je hlavne v zime, rozdil je ZNATELNY oproti nezaizolované kapote Kde se dá ten koberec koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Normálně ve škodovce, a ani Tě nezrujnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 petrenka: v skoda servisech. TDIcka to maji standartne, benziny asi jen jak psal vorlajz taky 2.0 FSI ve Scoutu, mozna i ve verzi 4x4. Cena je cca. 600kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tak to jde, přikúpíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 jo na Fabču HTP jsem to loni platil cca 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 snížení hluku u 1.8??? jinak já tam mám ten tapec z výroby... No jasně pokud se chci komfortem přiblížit kvalitám RR mám ještě co odhlučnňovat.Jinak je ten motor samozřejmě tichý.1.8TSI skutečně má také holou kapotu-tapecírung mi dávali až v prodejně jako extra výbavu z TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 TFSI to má taky, takže to není jen TDi výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Taky jsem dokupoval kožený volant a je to opravdu velký rozdíl, nadruhou stranu se ta kůže docela rychle opotřebovává. Teď jste mi ale nasadili s tou "hadrou" pod kapotou brouka do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Taky jsem dokupoval kožený volant a je to opravdu velký rozdíl, nadruhou stranu se ta kůže docela rychle opotřebovává.Teď jste mi ale nasadili s tou "hadrou" pod kapotou brouka do hlavy Já si tu hadru určitě pořídím. Na minulém autě Nexii, jsem si ji musel vyrobit sám,ale stálo to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 kdyby někdo chtěl koženej volant ze Scouta... tak bude k mání! hehe... sry za OT kucí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 kua pořidte si elektromobily, pak ten motor fakt neuslyšíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 já taky nevím, co pořád blnou, žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 petrenka: už je tam .. ta "holá" kapota si o to vyloženě říká a v zimě se to fakt asi hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 já taky nevím, co pořád blnou, žejo jasně, jsem asi jinej, ale mít benzínovej motor tak ho naopak slyšet chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 jo tak to seš na tom stejně jako já... teda já tam ten dekl mám taky, ale z výroby žejo ... ... jinak si myslím, že v zimě je to úplně na hovno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 kua pořidte si elektromobily, pak ten motor fakt neuslyšíte Já ho slyšet chci - o to mi nejde, ale na krátký popojížděčky v zimě by to mohlo pomoct k prodloužení doby prochladnutí, jak tu byla řeč, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 jo tak to seš na tom stejně jako já... teda já tam ten dekl mám taky, ale z výroby žejo ... ... jinak si myslím, že v zimě je to úplně na hovno ... Tak uvidíme v zimě, ale vypadá to s tím líp, na tom se shodnem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 ... to fakt není tepelná izolace... fakt ne... a jestli to někdo tvrdí, že to k něčemu je, tak kecá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Jasně, dělaj výlis v kapotě pro uchycení ty hadry úplně zbytečně, stejně jako samotnou hadru.. asi nemaj, co dělat a potřebujou vyšší výrobní náklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Kvuli hluku jsem si tam tu izolaci nedal. Hlavni jeji prinos je v tepelne izolaci motoru. Mam dokonce i prakticke zkusenosti, kdyz jsem v zime po cca. 15 km jizde do prace zaparkoval a vedle me zaparkoval asi o pul minutky pozdeji kolega, ktery má taky 1.6 FSI a cca. ujel stejný pocet km za stejnou dobu co já = stejne zahrate motory, ale on bez izolace a ja s a tak jsme si rekli ze to porovname cca. za 30 min kolik ukaze teplomer vody. U me to po te pulhodince bylo na 60°C a u nej se rucicka uz ani nepohnula. Venku bylo asi 2°C nad nulou... Takze urcite to je k necemu a ne k hovnu vorlajzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 ne je to tam kvůli hluku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.