Publikováno Srpen 30, 20241 r Zdravím páni neviem či sa nájde niekto čo bude vedieť odpoveď na moju otázku. Zaoberám sa montážou monitorovacích systémov GPS do vozidiel a potrebné info berieme z CAN BUS z budíkov. Octavia 4 pred FL tj tuším do 05/2024 informácie poskytovala ale už face-lift informácie neposkytuje neviete mi poradiť čo sa na komunikácii zmenilo? je tam presne také isté káblovanie ako v octávii pred FL príde mi to ako by zmenili úplne komunikačný protokol.
Srpen 30, 20241 r UNECE , zobudili sa a riešia kybernetickú bezpečnosť , nedomontuješ ani ťažné ani nič na tieto autá ... malo by sa to poriešiť ale nikto netuší dokedy , predpoklad bol koniec roka ale nemyslím že to bude reálne ... a toto čo ty chceš podľa mňa nerozbehá už nik
Říjen 27, 2024Říj 27 Autor Vyriešené po prvé sú tu dve verzie CAN-bus jedna je klasika ako na starších verziách a druhý je FD CAN je to novšia verzia. A údaje pre externú telematicku jednotku sú v RJ connect za infotanmentom to je tá čierna skrinka. 😉 Po 9 hodinach vyriešené.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.