Sumrak83 Vloženo 30. Srpna Sdílet Vloženo 30. Srpna Zdravím páni neviem či sa nájde niekto čo bude vedieť odpoveď na moju otázku. Zaoberám sa montážou monitorovacích systémov GPS do vozidiel a potrebné info berieme z CAN BUS z budíkov. Octavia 4 pred FL tj tuším do 05/2024 informácie poskytovala ale už face-lift informácie neposkytuje neviete mi poradiť čo sa na komunikácii zmenilo? je tam presne také isté káblovanie ako v octávii pred FL príde mi to ako by zmenili úplne komunikačný protokol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Srpna Sdílet Vloženo 30. Srpna UNECE , zobudili sa a riešia kybernetickú bezpečnosť , nedomontuješ ani ťažné ani nič na tieto autá ... malo by sa to poriešiť ale nikto netuší dokedy , predpoklad bol koniec roka ale nemyslím že to bude reálne ... a toto čo ty chceš podľa mňa nerozbehá už nik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumrak83 Vloženo 27. Října Autor Sdílet Vloženo 27. Října Vyriešené po prvé sú tu dve verzie CAN-bus jedna je klasika ako na starších verziách a druhý je FD CAN je to novšia verzia. A údaje pre externú telematicku jednotku sú v RJ connect za infotanmentom to je tá čierna skrinka. 😉 Po 9 hodinach vyriešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.