JohnyDeere Vloženo 5. Září 2024 Sdílet Vloženo 5. Září 2024 Zdravím, mam takový problém.. koupil jsem Octavií 3, combi. Včera jsem přišel na takovou věc, že mam roztrhnutý/říznutý koberec u řidiče ten hlavni co je na podlaze celého auta. Mohu se zeptat, zda se to stává, nebo pokud to někdo nařízn jaký mohl být důvod? pokud by řešil výměnu celého koberce, je výměna nějak hodně náročná? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 5. Září 2024 Sdílet Vloženo 5. Září 2024 Napadá mě jedině že předchozímu majiteli do auta napršel tak koberec nařízl aby vrstvy lépe vysychaly. ohledně náročnosti já bych řekl, že není ale člověk musí být trpělivý a precizní. Je potřeba demontovat středový tunel, boční prahy a minimálně A a B sloupky. Při demontáži plastových dílů je riziko polámání jejich částí. Při zpětném kompletovaní je třeba dbát na správné zasunutí koberce. A je šance, že díly po takovém zásahu budou vrzat ještě výrazněji než je na Škodu obvyklé. Nejsem si jistý jestli autorizák takové úkony vůbec provádí, možná zkuste zkontaktovat nějakou firmu co se zabývá odhlučněním vozidel. Ti sice normálně koberce nevyměňují ale náplní jejich práce je interiér demontovat a pak zpět i namontovat, takže by na tohle mohli být kompetentní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyDeere Vloženo 5. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2024 Dobře, děkuji za odpověď 👍🏻. Uvidím, zatím to nechám být a případně to vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Září 2024 Sdílet Vloženo 13. Září 2024 koberec cca 175€ , vymena pohoda , akurat rozhodit cely traktor no ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.