Krystof007 Vloženo 6. Září Sdílet Vloženo 6. Září Mám rapid facelift 2016, 1.2tsi a dneska po nasednutí to hlásilo nefunční airbag řidiče, taky to netroubí a tlačítka jsou v čudu. Jelikož je airbag ´´odpojený´´ tak jsem ho vyndal po 10 minutách šmátrání šrobouváku a na nic jsem nepřišel, vše je tam zapojené. Po kratší jízdě jsem si všiml že při parkování a otáčení volantu kompletně z leva do prava se tam ozívá nějaký drát, nebo spíše kabel jak dře. Nevíte někdo jak to zpravit, případně co odmontovat abych se nato podívál (ten kabel)? Mimo auto má skoro 270tis najeto a pojistky vapadají ok. Moc děkuji za radu/y, Kryštof P. Přikládám fotku vyndaného airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Září Sdílet Vloženo 7. Září Závada bude nejspíš v podvolantovém kroužku. To je díl pod volantem, kde je taková plochá spirála, která převádí signály do komponent, umístěných na volantu. Nejspíš došlo k jejímu poškození. Při každém sundání volantu a pracech na sloupku se musí podvolantový kroužek zajistit proti rozložení, protože na místě ho drží právě volant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Září Sdílet Vloženo 9. Září bohuzial, bude pretrhnuty podvolantovy kruzok. takze vymena PS: na F3 sa nam na ziadost majitelky jeden podarilo opravit. ale je to na vlastne riziko, kedze cez to vedu aj kable k bagu tu to bolo otrhnute tesne za konektorom, takze sa to podarilo spojit. pozor pri spatnom skladani, aby si to nepretrhol znovu. ak je to strihnute niekde mimo, tak bud skusit opravit, alebo ako som pisal, zhanat novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.