Publikováno Září 11, 20241 r Ahoj, Mám Octavii III 2018 2.0 DSG. Před týdnem mi začala svítít kontrolka snímače oleje. Tak jsem vyměnil snímač hladiny oleje, ale změna nepomohla. Pak jsem to hodil u kámoše do diagnostiky a vyhodilo nám to následující: P019700 Snímač teploty motorového oleje, nízký signal Stálý/trvalý Myslel jsem, že snímač teploty oleje je rovnou v tom snímači hladiny oleje, nebo se pletu? Kde by mohla být chyba? Hledal jsem na google, ale nenašel jsem patřičný snímač teploty oleje. Nebo bude problém v kabelu/konektoru? Díky moc.
Listopad 7, 2024Lis 7 mám podobný problém. Jen na motoru 1.5 tgi 96kw cng. takhle vypadá výpis z aplikace car scanner. chystám teda rovnou i výměnu oleje v motoru. na přístrojovce ale teplotu oleje ukazuje dál. jen doufám, že nebudu muset koupit nové čidlo. měl bych tam mít tohle https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04c907660a-snimac-stavu-oleje-skoda-36587.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.