Pepa123 Vloženo 11. Září 2024 Sdílet Vloženo 11. Září 2024 Ahoj, Mám Octavii III 2018 2.0 DSG. Před týdnem mi začala svítít kontrolka snímače oleje. Tak jsem vyměnil snímač hladiny oleje, ale změna nepomohla. Pak jsem to hodil u kámoše do diagnostiky a vyhodilo nám to následující: P019700 Snímač teploty motorového oleje, nízký signal Stálý/trvalý Myslel jsem, že snímač teploty oleje je rovnou v tom snímači hladiny oleje, nebo se pletu? Kde by mohla být chyba? Hledal jsem na google, ale nenašel jsem patřičný snímač teploty oleje. Nebo bude problém v kabelu/konektoru? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gondekp Vloženo 7. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2024 mám podobný problém. Jen na motoru 1.5 tgi 96kw cng. takhle vypadá výpis z aplikace car scanner. chystám teda rovnou i výměnu oleje v motoru. na přístrojovce ale teplotu oleje ukazuje dál. jen doufám, že nebudu muset koupit nové čidlo. měl bych tam mít tohle https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04c907660a-snimac-stavu-oleje-skoda-36587.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gondekp Vloženo 19. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2024 příčina chyby je zvířecího původu 😡 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.