pava Vloženo Čtvrtek v 14:20 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 14:20 Dnes jsem natankoval podruhé přes tuto službu. Tentokrát bez problému načtena sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Tak jsem si konečně chtěl též nainstalovat Pay to Fuel a jsem nemile překvapený, že ho v nabídce infotainmentu nemám. Tak nějak jsem počítal s tím, že to mají dostupné všichni. Citovat Kompatibilita s vozy Škoda vybavenými infotainmentem s dotykovou obrazovkou o velikosti 9″ nebo větší a s navigací Tzn., že musím mít koupenou i navigaci? Popř. lze využít vyzkoušení navigace na měsíc zdarma a po vypršení mi přestane fungovat PtF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami @cross Určitě musíš mít v autě aktivní navigaci, klidně stačí ta na měsíc zdarma, je to stejné jako např. s traffication 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.