Přejít na obsah

Mitzi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Mitzi

  1. Tak po aktualizaci 330 dalsi pakarna. Pokud mam na mobilu a na usb stejna alba, tak se mi zdvoji v Moje Hudba v kazdem takovem albu pisnicky. Proste jsou tam jak z mobilu tak z usb a album se tak vlastne prehraje 2x. Ten hudebni prehravac je tak zprasenej az to neni hezky.
  2. Nicmene dalsi pakarna po aktualizaci. Pokud mam na mobilu a na usb stejna alba, tak se mi zdvoji v Moje Hudba v kazdem takovem albu pisnicky. Proste jsou tam jak z mobilu tak z usb a album se tak vlastne prehraje 2x. Ten hudebni prehravac je tak zprasenej az to neni hezky.
  3. No PayToPark bylo docela uzitecne. PayToFuel u nas zatim nefunguje. Jen v cizine.
  4. Nicmene prvni ceho jsem si po aktualizaci vsiml je, ze mi zmizely nainstalovane aplikace PayToPark a PayToFuel a v obchodu nejsou. V oznamenich sice mam ze jsou k dispozici ale kdyz na to kliknu tak me to hodi do obchodu, kde ale nejsou. Takze aktualizace me pripravila o tyto dve apky
  5. Normalne to na me vyskocilo. Taky se to da najit v Oznamenich kdyz stahnes roletku. Anebo Nastaveni, Informace o systemu a tam je knoflik Aktualizace.
  6. Dneska se mi stahla (3.9GB) a nainstalovala aktualizace a zvedla mi cislo SW z 324 na 330. Da se nekde zjistit co obsahuje? Opravy, vylepseni atd?
  7. Tak USB asi neni na vine. Dela mi to i kdyz je pripojeny jen telefon (zadne USB, predtim byl telefon i USB), normalne pres BT. Mam na nem asi 112GB hudby. Tak ze by to na ten infotainment bylo moc?
  8. Tak jsem dalsi obet. Dneska sednu do auta a hlavni uzivatel v tahu, jen Host. A prepnuti na hlavniho uzivatele hlasi po loginu ze to nejde.
  9. Jj Ja uz mam simku v autě a vsechny updaty pres internet. Služby zaplacené mam.
  10. Tak to zni jako kdyz sedíš v nastartovanem autě. To jsem jeste nezkoušel. Ja to zkouším kdyz je auto v garáži vypnute a zamknute z gauce Domníval jsem se ze kdyz pak auto zapnu tak si to stáhne ze serveru. Coz se teda nedeje.
  11. Zkousim si posílat trasu z aplikace MySkoda do auta, vsechno se odešle, ale v autě se mi nikde nic neobjeví. Mate s tim nekdo zkušenost?
  12. To jsem blázen. Tak jediny rozdíl je ze ja mam Amundsena. Jaky mas souborový system? Ja extFAT.
  13. Mam model 2023, HW:H25, SW:0324. V USB-C zasunuty flashdisk Samsung MUF-256DA/AP, 256GB. Na nem asi 68GB hudby, kolem 7000 adresarovych polozek (soubory+adresare). Ani po pul hodine jizdy prakticky neni mozne rozumne prochazet a volit hudbu. Neustale se neco nacita, klidne i minutu a vic jakmile na cokoliv kliknu. Dokonce i kdyz zmacnu Pause/Play tak trva rovnez nejmene minutu nez se prehravani zastavi/spusti. Nicmene si pamatuje kliky, takze kdyz kliknu vickrat tak dalsich x minut ty kliky zpracovava. Udesny. Hlasove voleni hudby hlasi ze neni mozne nic volit. Ma s tim nekdo nejakou zkusenost? Takhle zmrvit uplne zakladni vec jako je nacitani souboru snad ani neni mozny.
×
×
  • Vytvořit nový...