pava Vloženo 21. Listopadu Sdílet Vloženo 21. Listopadu Dnes jsem natankoval podruhé přes tuto službu. Tentokrát bez problému načtena sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 26. Listopadu Sdílet Vloženo 26. Listopadu Tak jsem si konečně chtěl též nainstalovat Pay to Fuel a jsem nemile překvapený, že ho v nabídce infotainmentu nemám. Tak nějak jsem počítal s tím, že to mají dostupné všichni. Citovat Kompatibilita s vozy Škoda vybavenými infotainmentem s dotykovou obrazovkou o velikosti 9″ nebo větší a s navigací Tzn., že musím mít koupenou i navigaci? Popř. lze využít vyzkoušení navigace na měsíc zdarma a po vypršení mi přestane fungovat PtF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 26. Listopadu Sdílet Vloženo 26. Listopadu @cross Určitě musíš mít v autě aktivní navigaci, klidně stačí ta na měsíc zdarma, je to stejné jako např. s traffication 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubstrunc Vloženo 9. Prosince Sdílet Vloženo 9. Prosince Dnes jsem tankoval přes pay to fuel pres aplikaci v mobilu protože auto my to nepodporuje . Vše v pohodě až že my nepřišla faktura jak dlouho to tak cca trvá . Páč na infolince my řekli že to trva cca 2 hodiny ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yendys Vloženo 11. Prosince Sdílet Vloženo 11. Prosince Hele, trvá to... Tankoval jsem dopoledne a večer jsem měl fakturu v mailu. Jinak kledba prolomema a Pay to Fuel jsem si prošel poprvé na té stejné OMV, kde to nešlo. 🫡 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo Čtvrtek v 20:21 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 20:21 To jde i jen přes aplikaci? Já myslel, že podmínka to je mít nainstalované ve voze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yendys Vloženo Pátek v 21:32 Sdílet Vloženo Pátek v 21:32 Ano. Nainstalované v autě v rádiu přes Shop, tuším. Pay to Fuel. V aplikaci v telefonu je taky vidět nastavení té funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.