Listopad 21, 2024Lis 21 Dnes jsem natankoval podruhé přes tuto službu. Tentokrát bez problému načtena sleva.
Listopad 26, 2024Lis 26 Tak jsem si konečně chtěl též nainstalovat Pay to Fuel a jsem nemile překvapený, že ho v nabídce infotainmentu nemám. Tak nějak jsem počítal s tím, že to mají dostupné všichni. Citovat Kompatibilita s vozy Škoda vybavenými infotainmentem s dotykovou obrazovkou o velikosti 9″ nebo větší a s navigací Tzn., že musím mít koupenou i navigaci? Popř. lze využít vyzkoušení navigace na měsíc zdarma a po vypršení mi přestane fungovat PtF?
Listopad 26, 2024Lis 26 @cross Určitě musíš mít v autě aktivní navigaci, klidně stačí ta na měsíc zdarma, je to stejné jako např. s traffication
Prosinec 9, 2024Pro 9 Dnes jsem tankoval přes pay to fuel pres aplikaci v mobilu protože auto my to nepodporuje . Vše v pohodě až že my nepřišla faktura jak dlouho to tak cca trvá . Páč na infolince my řekli že to trva cca 2 hodiny ??
Prosinec 11, 2024Pro 11 Hele, trvá to... Tankoval jsem dopoledne a večer jsem měl fakturu v mailu. Jinak kledba prolomema a Pay to Fuel jsem si prošel poprvé na té stejné OMV, kde to nešlo. 🫡
Prosinec 19, 2024Pro 19 To jde i jen přes aplikaci? Já myslel, že podmínka to je mít nainstalované ve voze.
Prosinec 20, 2024Pro 20 Ano. Nainstalované v autě v rádiu přes Shop, tuším. Pay to Fuel. V aplikaci v telefonu je taky vidět nastavení té funkce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.