Přejít na obsah

Řadicí páka

SiTo

Doporučené příspěvky

Přesedlal jsem na Fabii z Fordu Fiesta a trošku mi vadí krátká řadicí páka. U Fiesty je prostě pro pravou ruku k řadicí páce o něco blíž a je to pro mne pohodlnější. Nevíte někdo, jestli existuje třeba alespoň o pár centimetrů prodloužená hlavice řadicí páky ? Díky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Mohu se zeptat jak upevnit radicku tak aby se s ni nedalo otacet ? Nerikam ze to moc jde ale o nejakych 5° se da u me pootocit na kazdou stranu :( Diky

Jo a taky bych se chtel jeste zeptat jestli nevite jak upevnit tu "kůži" na rucni brzde, protoze kdyz chci zmacknout cudl tak misto abych ho zmackl tak mi vyjede ta kuze ven <_<

BTW Chtel bych podotknout ze jsem tyto neduhy nezpusobil ja ale auto jsem jiz v takovemto stavu zdedil. :rolleyes:

Editováno: , autor: Lox
Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

caute,chcem sa spytat...Chcem si aspon trocha vylepsit interier,mam fabiu 1.2htp 12V rok 2004 a mam tam uplne zakladnu vybavu.Tak som chcel aspon hlavicu radiacej paky kupit novu a rs pedale.Len vobec neviem aku tu hlavicu mozem kupit,ktora bude pasovat.A druhy problem,ze vobec neviem ako ju vymennit.Toto co ste tu pisali som moc nepochopil :) ,tak keby ste boli taky dobry a trocha ma navigovali?S tou kozenkou,teda manzetou nechcem robit nic,len cisto tu hlavicu... dik

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

nejjednoduší to máš vyměnit celé vč. manžety. Pouze rámeček manžety vapáčíš ze středového panelu, vytáhneš ho přes hlavici, povolíš sponu hlavice a sundáš celou řadicí páku. Pak vezmeš novou řadicí páku a opačným postupem namontuješ. Mě první výměna trvala tak 3 minuty i s hledáním kleští na uražení nové spony ;)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...