logo2 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Přesedlal jsem na Fabii z Fordu Fiesta a trošku mi vadí krátká řadicí páka. U Fiesty je prostě pro pravou ruku k řadicí páce o něco blíž a je to pro mne pohodlnější. Nevíte někdo, jestli existuje třeba alespoň o pár centimetrů prodloužená hlavice řadicí páky ? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 zvyknes si na to takze kasi na to a podla mna to neexistuje ziadne predlzenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 dej řadičku z Fabia Sportline a bude to trochu lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 urcite di zvyknes , ja samozrejme ze kazdy typ auta je o niecom inom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 V autobusech Karosa mají docela dobrý řadičky Ne fakt si zvykneš, to bys mohl namítat vzdálenost pedálů nebo jejich tuhost a další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 bohusu - ten autobus - pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 fakt de jen o zbyk když do fabky sem přesedlal z favorita a tam je pěkná hůl místo řadičky a tady je taková malá páka, za chvili si zvykneš a pak budeš mít problem třeba s tou fiestou jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Sinius - pravda Seděl jsem v Picassu a to bylo něco........řadička je jak párátko mezi zuby....tu ani nenajdeš Nota - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chevy88 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Kdybys tam dal delší páku, tak na 1,3 a 5 to budeš mít ještě dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 dej si tam jinou hlavici řadící páky a o krapánek se to prodlouží. já to tak mám ale ne kuli delce ale kuli té hlavici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lox Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) Mohu se zeptat jak upevnit radicku tak aby se s ni nedalo otacet ? Nerikam ze to moc jde ale o nejakych 5° se da u me pootocit na kazdou stranu Diky Jo a taky bych se chtel jeste zeptat jestli nevite jak upevnit tu "kůži" na rucni brzde, protoze kdyz chci zmacknout cudl tak misto abych ho zmackl tak mi vyjede ta kuze ven BTW Chtel bych podotknout ze jsem tyto neduhy nezpusobil ja ale auto jsem jiz v takovemto stavu zdedil. Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Lox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Skus ju narazit na tycku+ stiahni sponu co ju drzi . Spona je pod kozou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lox Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 A mas nejaky typ jak tu sponu vic stahnout ? Nejakej figl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) Pouzi na to stipacie klieste. Editováno: 12. Červenec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lox Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) OK du to zkusit doufam ze to uplne nepo... Diky za pomoc Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Lox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lox Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Diky moc radicka uz je OK, ale nevis co udelat s tou ruckou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) Rukovet rucnej brzdy prilep o paku rucnej brzdy- ten kov. Editováno: 12. Červenec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lox Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) A nejaky typ na lepidlo co to udrzi ? ... asi by byla nejlepsi tavna pistole že ? (taky me to napadlo ale myslel jsem jestli tam neni nejaky plast na zachytnuti) Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Lox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Plast tam mas ale urcite je zlomeny alebo vydraty. Pouzi sekundove lepidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lox Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 OK Diky dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandro Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 caute,chcem sa spytat...Chcem si aspon trocha vylepsit interier,mam fabiu 1.2htp 12V rok 2004 a mam tam uplne zakladnu vybavu.Tak som chcel aspon hlavicu radiacej paky kupit novu a rs pedale.Len vobec neviem aku tu hlavicu mozem kupit,ktora bude pasovat.A druhy problem,ze vobec neviem ako ju vymennit.Toto co ste tu pisali som moc nepochopil ,tak keby ste boli taky dobry a trocha ma navigovali?S tou kozenkou,teda manzetou nechcem robit nic,len cisto tu hlavicu... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 nejjednoduší to máš vyměnit celé vč. manžety. Pouze rámeček manžety vapáčíš ze středového panelu, vytáhneš ho přes hlavici, povolíš sponu hlavice a sundáš celou řadicí páku. Pak vezmeš novou řadicí páku a opačným postupem namontuješ. Mě první výměna trvala tak 3 minuty i s hledáním kleští na uražení nové spony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekete Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 www.rekete.galerie.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puummy Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Do své F1 combi MR2005 jsem dal tu z elegance s chromovou hlavou s prolisovanýmí číslicemi. Teď přibude kožený volant z OII RS předfacelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Schnáním koženou řadičku do F1... pouze org,klidně použitou ale nepožkozenou... kdyby jí měl někdo z vás na prodej ozvěte se prosím na otasvatek@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.