Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Stretol sa niekto s týmto problemom?cca mesiac dozadu som začal vnímať tento zvuk...dal som dole aj remeň a zvuk zostal...

...cit:,,Mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA....jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor.

Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně."

Dakujem

Upraveno od romancek888

• 2 měsíce později...

Dle vyjádření autorizáku je to prý normální zvukový projev (2.0 TSI 140 kW v Tiguanu 2019 s dvojitým vstřikováním). Navíc moc nechtějí přihlížet k tomu, co je slyšet při jízdě s otevřenými okny.

• Autor

Dakujem za info

• 4 měsíce později...

Ahojte. Čím boli nakoniec tie zvuky spôsobené? Ďakujem

To mi v servise neřekli, podle mě to taky neví. Osobně to tipuji na alternátor respektive jeho volnoběžku, protože zvuk se mění při zatížení alternátoru spotřebiči.

• Autor

Ja som kvoli tomu alt. zhodil remen a robi to aj tak😥

romancek888 tak ze ten zvuk ti robí stále rovnako to auto?

Aha, tak tím pádem můj tip padá. Zvuk mi to dělá taky a dělají to i auta PČR s tímto motorem. Beru jako vlastnost, i když docela rušivou.

Ale od dob TSI jsem si zvykl na to, že prostě dělají různé zvuky.

Mozno robia aj tdi len to nie je počuť 🤩😃

TDI jsem měl, ale tam jsem měl ještě DSG DQ500 a žádný písklavý zvuk to nedělalo. A třeba SIII 200kW to taky nedělá, má myslím jinou převodovku (DQ500). Takže možná to dělá právě DSG DQ381. Ani bych se tomu nedivil, za mě je horší, minimálně projevem, jak DQ500.

Ja mám vôbec 1.krát automat a nemam to s cim porovnat. Za mna preraduje a podraduje dobre. Pred tým som mal 2.0tdi superb v manuáli. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.