romancek888 Vloženo 29. Září Sdílet Vloženo 29. Září (editace) Stretol sa niekto s týmto problemom?cca mesiac dozadu som začal vnímať tento zvuk...dal som dole aj remeň a zvuk zostal... ...cit:,,Mám motor 2.0 TSI 140kw DKZA....jel jsem teď s okýnkama dole a dost mě překvapilo, jak v něm něco píská - zní to jak elektromotor. Zvuk stoupá s otáčkami, zaznamenal jste to někdo taky? Motor táhne bez problému a nepíše žádnou chybu. Zajímalo by mě jestli je to normální projev motoru nebo něco špatně." Dakujem Editováno: 29. Září, autor: romancek888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Prosince Sdílet Vloženo 9. Prosince Dle vyjádření autorizáku je to prý normální zvukový projev (2.0 TSI 140 kW v Tiguanu 2019 s dvojitým vstřikováním). Navíc moc nechtějí přihlížet k tomu, co je slyšet při jízdě s otevřenými okny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 9. Prosince Autor Sdílet Vloženo 9. Prosince Dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.