Přejít na obsah

Potrubí radiátoru topení

Orkyy

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,

asi před dvouma měsícema jsem koupil Superba 2 za supr cenu, ale s tím, že se tam musí plno věcí opravit nebo dodělat. Každopádně jsem už pár maličkostí zvládl sám, ale z téhle věci jsem fakt úplně zoufalý a vůbec nevím co s tím.

Jak je vidět na fotkách, bylo poškozeno vedení trubek k radiátoru topení a někdo to totálně ještě zapatlal silikonem nebo něčím, aby to nejspíš drželo a neteklo, nevidím na spoje... No, největší problém je, že s tím autem nemůžu vůbec jezdit, protože z toho ukapává chladící kapalina. V životě jsem nic takového neviděl a ani bych nic takového nečekal.

No, teď k hlavní otázce - Prosím Vás, nevíte někdo jak mám v tomhle případě postupovat? Našel jsem si nějaký spojovací díl, který by měl odpovídat těm trubkám, které jsou poškozeny - č. dílu 3C1 819 857?? Měly by končit hned někde u přední stěny za palubní deskou, jenže co jsem zatím koukal, tak vůbec nevím jak se tam bez sundání celé palubovky dostat. Dá se to nějak udělat, bez rozebrání palubovky? Případně jaký je postup a co vše se musí demontovat? Když by to fakt nešlo jinak, tak nevím, jestlí se já chci do toho pouštět, protože sundání palubovky už je na mě fakt docela hard. Budu rád, když mi někdo poradí, jak by postupoval. Případně, není tu někdo, kdo by věděl jak na to a byl schopen pomoci s opravou? Předem děkuji za všechny odpovědi.

IMG_7137.jpeg

IMG_7138.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trubky vedou přes stěnu k motoru. Jsou za motorem, vedou na ně hadice zakončené rychlospojkou. Pokud nepůjdou vysukovat tak jak to máš nafocené dovnitř auta, tak asi ti nic jiného jak sundat palubovku ti nezbude. 

A nebo to nech udělat někomu znalému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...