Přejít na obsah

Výměna hal.žárovek v předních mlhovkách za led

pavel9

Doporučené příspěvky

Vyměnil jsem ve fabii 2 (1.4 /63kw) hal.žárovky za led v mlhovkách a při rozsvícení mlhovek nebo přisvícení v zatáčce začne na  palubce blikat žlutá kontrolka.Neví někdo jak tu kontrolku vypnout?Dík za odpověď.

image.thumb.png.4f1c03f8de01c6f74604241a186834d3.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě taky bliká 30 vt a pak zhasne   a vše OK   a nevím proč  2006 roomster  .Začalo to po umytí auta  . Jinak  natáčení nemám  ŽÁDNÝ ANI MLHOVKY , naklápění  automat.  nemám jen mechanicky kroužek 1-2-3.  nikdo s tím nic nedělal  . Píše to  že se to nemůže spojit s  počítačem   asi. Ale jak se to má spojit když na světla žádný vymoženosti  moderný   nemám . JEDINĚ  VYPÍNAČ. mohu tam i dát jakoukoliv žárovku  nebo cokoliv a nic to nedělá  atd. všechno svítí jak má.  pavel9  pokud vy máte   natáčení  atd -moderní doba    tak tam musí být  správná žárovka  nebo k těmhle LEDKÁM nějaký  odpor  ,Odborník  by vám to vysvětlil.  Nebo  se zapnul   cestovni rezim v maxidotu  ted jsem se to  dozvěděl    ,až já budu mít čas  kouknu na to  , ale  já  toho tam  moc  nemám  na zobrazení  2006 v MAXDOT originál z Rakouska   .  Uvidím   zdali to tam mám   ani  vymazat  výměnu   oleje   nejde   a to mám asi 10  návodů  i  škoda  servis to   zkoušel a nic  jedině počítačem  .   https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=142029   NEBO   https://www.skoda-forum.cz/octavia2-interier-eletro/maxidot-cestovni-rezim-t1794.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...