Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vyměnil jsem ve fabii 2 (1.4 /63kw) hal.žárovky za led v mlhovkách a při rozsvícení mlhovek nebo přisvícení v zatáčce začne na  palubce blikat žlutá kontrolka.Neví někdo jak tu kontrolku vypnout?Dík za odpověď.

image.thumb.png.4f1c03f8de01c6f74604241a186834d3.png

mě taky bliká 30 vt a pak zhasne   a vše OK   a nevím proč  2006 roomster  .Začalo to po umytí auta  . Jinak  natáčení nemám  ŽÁDNÝ ANI MLHOVKY , naklápění  automat.  nemám jen mechanicky kroužek 1-2-3.  nikdo s tím nic nedělal  . Píše to  že se to nemůže spojit s  počítačem   asi. Ale jak se to má spojit když na světla žádný vymoženosti  moderný   nemám . JEDINĚ  VYPÍNAČ. mohu tam i dát jakoukoliv žárovku  nebo cokoliv a nic to nedělá  atd. všechno svítí jak má.  pavel9  pokud vy máte   natáčení  atd -moderní doba    tak tam musí být  správná žárovka  nebo k těmhle LEDKÁM nějaký  odpor  ,Odborník  by vám to vysvětlil.  Nebo  se zapnul   cestovni rezim v maxidotu  ted jsem se to  dozvěděl    ,až já budu mít čas  kouknu na to  , ale  já  toho tam  moc  nemám  na zobrazení  2006 v MAXDOT originál z Rakouska   .  Uvidím   zdali to tam mám   ani  vymazat  výměnu   oleje   nejde   a to mám asi 10  návodů  i  škoda  servis to   zkoušel a nic  jedině počítačem  .   https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=142029   NEBO   https://www.skoda-forum.cz/octavia2-interier-eletro/maxidot-cestovni-rezim-t1794.html

• 3 měsíce později...
V 5. 10. 2024 na 11:05, pavel9 napsal:

Vyměnil jsem ve fabii 2 (1.4 /63kw) hal.žárovky za led v mlhovkách a při rozsvícení mlhovek nebo přisvícení v zatáčce začne na  palubce blikat žlutá kontrolka.Neví někdo jak tu kontrolku vypnout?Dík za odpověď.

image.thumb.png.4f1c03f8de01c6f74604241a186834d3.png

Aké žiarovky si dával prosím ta 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.