Přejít na obsah

Vyhřívání zrcátek.

mito7

Doporučené příspěvky

V 9. 10. 2024 na 14:42, lucky.jack napsal:

Zkoušel jsem a stačí natočit kolečko na vyhřívání s nastartovaným motorem. Skla jsou teplá během několika sekund.

Zvláštní, já musím zapnout ještě vyhřev zadního okna, pak je to během vteřin. Jinak při jízdě studená i s natočeným kolečkem, kapky se neosuší. Jak to může fungovat různě ve stejných autech. Mám S 4, LaK - 195 kW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je zvláštní. Asi se to dá někde nastavit, ale na dotaz v prodejně mně technik řekl tohle. Toho nastavení je tolik, že se to nedá nastudovat. Návod na nic. Chtěl bych to mít možnost zapnout samostatně, ale kde, co nastavit?

Odkaz ke komentáři

V 15. 10. 2024 na 16:43, Plzeňáček napsal:

Tak to byl slušnej vocas 🙂 Ale ono tohle nebývají úplně chytrý lidi.

Troufnu si říct, že jsem prolezl to nastavení celé, není to zas tak složité a není toho tolik a nevím o tom, že by se tam tohle nějak nastavovalo.

Zkoušel jsi to vícekrát?

To jsi prolezl celé nastavení? To snad ani není možné, to bych chtěl taky říct, ale asi toho nikdy nedosáhnu.  Mám Sup 4 LaK, dovybavený vším co šlo v motorizaci 195 kW a je toho tam strašně moc.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...