LubosH1 Vloženo 10. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2024 Zdravim. Mate niekto skusenosti s kupou zimnych kompletov od Skody? Mal by som zaujem o novo ponukane 19" Altair s pneumatikou Bridgestone Blizzak 6. Dorucuju to iba k dealerom Skoda. Nechce sa mi to brat k sebe domov, na druhej strane neviem, ako dlho to moze mat dealer Skody u seba. A neviem, ci uz teda objednat, alebo cakat do novembra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 10. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2024 Můžeš to uložit v pneuservisu, řada z nich to umožňuje. Něco to stojí. Stejně bys asi musel, pokud nechceš kola vozit domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 11. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2024 @LubosH1Než to objednáš u dealera tak si tam nejdřív zavolej zda to tam můžou mít nějakou dobu než to vyzvedneš. Zpravidla s tím nebývá problém, samozřejmě záleží na jejich skladovacích kapacitách. Pakliže si to tam necháš i přezout, budou ochotnější 🙂 Uskladnění letních kol je pak už jen na dohodě, zda máš doma prostory nebo nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosH1 Vloženo 28. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2024 Uz som sa konecne dohodol na prevzati, docasnom uskladneni a potom aj prezuti zimych kompletov z e-shopu, idem ich objednat a zrazu nie su na sklade 🙁 Dal som si prezutie az na 15.11., tak ich dufam dovtedy naskladnia. Su to jedine ponukane19" s uplne novymi pneu Bridgestone Blizzak 6. Som zvedavy, ake budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosH1 Vloženo 15. Listopad 2024 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2024 (editace) Kolesa naskladnili az 13.11. Hned som ich objednal a zaplatil kreditkou. Po zaplateni mi bolo oznamene, ze tovar dorazi o 1-2 dni. Doteraz nic. Na objednavke stale svieti "Spracuva sa". Preveroval som situaciu ma infolinke Skoda a tam mi bolo oznamene toto: "Informujeme Vás, že Vaša platba bola zrealizovaná, ale na strane providera zatiaľ nebola uvoľnená zo systémových dôvodov a priradená k objednávke. " Platbu som si preveril v mojej banke a tam mi potvrdili, ze platba z banky odisla a banka dostala aj potvrdenie o prevzati platby u obchodnika. Nechapem, na strane akeho providera su problemy, ake systemove dovody brania priradeniu platby k objednavke. Po tejto skusenosti pochybujem, ze budem cokolvek na eshope Skody kupovat. Mate niekto podobne skusenosti? Editováno: 15. Listopad 2024, autor: LubosH1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosH1 Vloženo 19. Listopad 2024 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2024 (editace) Konecne vyriesene, auto prezute. Celkom nacase, uz sa blizi aj prve snezenie. Editováno: 19. Listopad 2024, autor: LubosH1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.