Přejít na obsah

Zimne komplety

LubosH1

Doporučené příspěvky

Zdravim. Mate niekto skusenosti s kupou zimnych kompletov od Skody? Mal by som zaujem o novo ponukane 19" Altair s pneumatikou Bridgestone Blizzak 6.

Dorucuju to iba k dealerom Skoda.  Nechce sa mi to brat k sebe domov, na druhej strane neviem, ako dlho to moze mat dealer Skody u seba. A neviem, ci uz teda objednat, alebo cakat do novembra...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@LubosH1Než to objednáš u dealera tak si tam nejdřív zavolej zda to tam můžou mít nějakou dobu než to vyzvedneš. Zpravidla s tím nebývá problém, samozřejmě záleží na jejich skladovacích kapacitách. Pakliže si to tam necháš i přezout, budou ochotnější 🙂 Uskladnění letních kol je pak už jen na dohodě, zda máš doma prostory nebo nemáš.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Uz som sa konecne dohodol na prevzati, docasnom uskladneni a potom aj prezuti zimych kompletov z e-shopu, idem ich objednat a zrazu nie su na sklade  🙁

Dal som si prezutie az na 15.11., tak ich dufam dovtedy naskladnia. Su to jedine ponukane19" s uplne novymi pneu Bridgestone Blizzak 6. Som zvedavy, ake budu.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Kolesa naskladnili az 13.11. Hned som ich objednal a zaplatil kreditkou. Po zaplateni mi bolo oznamene, ze tovar dorazi o 1-2 dni. Doteraz nic. Na objednavke stale svieti "Spracuva sa". Preveroval som situaciu ma infolinke Skoda a tam mi bolo oznamene toto:

"Informujeme Vás, že Vaša platba bola zrealizovaná, ale na strane providera zatiaľ nebola uvoľnená zo systémových dôvodov a priradená k objednávke. "

Platbu som si preveril v mojej banke a tam mi potvrdili, ze platba z banky odisla a banka dostala aj potvrdenie o prevzati platby u obchodnika. Nechapem, na strane akeho providera su problemy, ake systemove dovody brania priradeniu platby k objednavke.

Po tejto skusenosti pochybujem, ze budem cokolvek na eshope Skody kupovat. Mate niekto podobne skusenosti?

Editováno: , autor: LubosH1
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...