ghkim Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Čaute, zas som si niečo našiel a otravujem všade a nikto mi nevie dať žiadne info. Prosím, ak by to niekto mal vo FL octavii, skúste pozrieť číslo. V škodovke sa tvária že to neexistuje. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Ja so to kupoval tu https://www.auto-doplnky.com/odkladaci-prihradka-kastlik-skoda-octavia-iv-od-roku-2020-original-5e38640519b9 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitivier Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října Ahoj, číslo dílu 5E3 864 051. Normálně jsem to objednával přímo ve škodovce a cena kolem 400 Kč. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října Nechci plevelit vlákno, ale do trojkový octavie jste to nikdo nejspíš napasovat nezkoušel, docela bych ten držák bral do svého auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 25. Října Autor Sdílet Vloženo 25. Října (editace) Páni Anubis a Pitivier ďakujem vám. Objednané a už aj osadené. V ŠA neboli moc spokojný, že odkiaľ mám to číslo. Lebo to nie je náhradný diel, spotrebný diel a v e-shope Škoda to nie je, tak by mi to ani nemali objednať. Je to vynikajúca vec, aspoň teda deti chvália. Editováno: 25. Října, autor: ghkim 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.