Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dostala se ke mně fábka v základu. Rád bych si nechal vyměnit základní volant za multifunkční, ideálně s výhřevem a k tomu i vyhřívané přední sedačky. Dodělával již takto někdo? Případně co vše by pro to bylo potřeba? Moc díky.

sedadla - vacsina si ich predpokladam objednala v nejakej vybave. ono to nie je len tak. samozrejme, jedna vec je elektro pripojenie, kde to schovas pod koberce a plasty a nevidno. druha vec je vybratie, rozobratie a rozcalunenie sedaciek. do toho sa nechce nikomu. na F4 som nemal tu cest, na Rapid a hlavne F3 niekolko krat. a fakt to nie je sranda, hlavne na novom aute. ak sa ti podari zohnat sedacky uz s vyhrevom (o com v dostupnej cene pochybujem), tak potom ostava nastudovat schemy a zapojit podla toho

spominany priklad z F3, kde su aj fotky - https://wirer.sk/f3_vyhrev-predok/

navyse na F4 sa nemenia tlacidla, ale cely panel kurenia/klimy ak dobre pozeram fotky. a je otazne, ci to za normalnu cenu zozenies ako nahradny diel

47_SKODA_FABIA_ML_Phoenix_Orange.jpg?_gl

neodradzam od montaze, vyzvy su fajn, ale treba si najprv preverit moznosti. v krajnom pripade existuje univerzalna sada, ale to by som osobne do noveho auta nechcel

https://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-univerzalni-verze-2-sedadla-12v

• Autor

Díky za odpověď a odkaz. Sedadlo s výhřevem mám možnost koupit za dobrou cenu, do toho stávajícího bych to montovat nechtěl. Mám manuální klimu, tam ten panel vypadá jinak. Spíš mi šlo o to, jak moc pracné to bude.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Ahoj, tak jsem do fábky v mezidobí dodělal parkovací kameru, koupil panel co posílal @TOMUS (sedačku jsem nakonec nesehnal :D ), ale ten multifunkční volant nemohu rozběhat. Podle návodu od @wirer jsem upravil kabeláž od airbagu, natáhl jsem drát od podvolantového kroužku dolu do BCM, napájení vyvedeno na pojistku, ale nic. Neví někdo, co by ještě mohlo být špatně? 

tak po prve, dufam, ze podla schemy urcenej pre F4 - za predpokladu, ze sa o F4 bavime.

po druhe, snad ma dana BCM aj potrebne piny a nie su pripojene kable len do vzduchoprazdna...

• Autor

Mám tam J519, našel jsem si datasheet, a mělo by to mít zapojení stejně jak na na F3

• Autor

Tak jsem zjistil, že jsem měl prohozený LIN a napájení, už mi to maká. Díky 😇

20241210_182636.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.