Přejít na obsah

Oprava blatníku po nehodě SUP3 FL - kam s tím v Praze?


Monza009

Doporučené příspěvky

Ahoj, plánuju po lehké "nehodě" dát LZ blatník do opravy. Je tam pár mírných škrábanců pod lak a asi milimetrová prohlubeň na hraně. Předpokládám, že oprava bude pouze přelakování, nicméně bych byl rád, aby oprava proběhla pořádně 100% a s co nejmenším zásahem do auta. Máte někdo nedávnou zkušenost z Prahy, kde umí auto pořádně přelakovat, tak, aby trefili barvu? Asi bude potřeba nalakovat celý díl? Autorizáky na tom prej taky nejsou kdo ví jak skvěle. Rok zpátky mi nalakovali dveře Golfa s prachem pod lakem. Je to 3 roky starej Superb s metalízou.

462542222_1269585501067089_8791208748711

Příběh: Jinej řidič do mě nacouval z boku na parkovišti. Vidím, jak na mě couvá, tak zatroubím a on zastavil až v mým autě. V zrcátku byl velmi blízko, ale myslel jsem, že mě netrefil, protože jsem v autě nic necítil. Pak jsem zaparkoval, vylezl z auta a vidím odřeninu. Rozjel jsem se tedy za ním a snažil se upoutat jeho pozornost máváním, blikáním světel/výstražných a ukazováním ke krajnici, a to ještě ve městě. Druhej řidič místo zastavení začal už ve městě ujíždět odhadem tak 100 km/h(informační radary ukazovaly --), předjížděl jak šílenec plná neplná, kruháč nekruháč za plnýho provozu. Já tedy vytočil policii a vysílali hlídku. Udržel jsem se za ním, samozřejmě v rámci bezpečný jízdy, a on nakonec zastavil asi po 8 km v jiný vesnici. Dojela hlídka, dala mu pokutu (bohužel) jen 500 kč. Alkohol negativní, na drogy netestovali (ale měl jsem na tom asi trvat, protože byl jak vyfetlej). Policajti vyplnili záznam o nehodě, on strašně dlouho hledal zelenou kartu někde po mailech, nakonec na ně něco vytasil a policajti to vzali. Kontaktoval jsem jeho pojišťovnu k řešení škody a zjistil, že u nich auto pojištěný není. Pojišťovna mě teda předala ČKP a s nimi to teď řeším, příběh pokračuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...