Přejít na obsah

Kodiaq II vyhadzuje rýchlosti bez zapnutého pásu


karcinkoo

Doporučené příspěvky

Dobrý den, auto vyhodi rýchlosť D alebo R (nechce sa pohnúť), keď šoférka (mama) nema zapnutý pás. Hocikto iný čo sadne do auta tento problem nema - pohne sa aj bez pasu. Keď zapne pas tak sa pohne normálne. Robí všetko to iste ako ini šoféri. Nemôže to mat nejaky súvis s jej appkou myskoda v mobile alebo s profilom nahratom v aute? 
 

Dakujem.

Editováno: , autor: karcinkoo
Zistenie nových info o probléme
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dceru a ta má cca 155 cm a nemá problém s autem (KODIAQ II) jezdit. Viděl bych to na málo sešlápnutý brzdový pedál (občas je brzdový pedál tvrdší a jde málo sešlápnout, musí se na něj trochu více zatlačit). Já mám skoro 190 cm a asi 2x jsem nemohl navolit D nebo R, protože jsem málo sešlápl brzdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za odpoved Dubl, zistili sme, že problem je len bez zapnutého pasu. Každý sa pohne s autom bez pasu, len mama keď si sadne stlačí aj brzdu nadoraz tak sa nepohne. Zapne si pas a potom sa pohne, nevyhodí ju z D alebo R. Prečo hocikto iný sa pohne aj bez pasu a ona LEN s pasom? Všetko robí rovnako ako ostatní. Je to divne. Vďaka za odpovede ešte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • karcinkoo změnil název na Kodiaq II vyhadzuje rýchlosti bez zapnutého pásu

Netusim, jestli je to validni odpoved, neb Kodiaqa II zatim nemam, tak jen z tech malo zkusenosti - pokud se na sedadle budete vrtet, treba pri couvani se chcete otocit a zvednete zadek, auto vam zaslapne brzdy, ale i vyradi rychlost. A podle toho, co rikate, me napada, jestli treba dcera neni moc lehka, anebo subtilni, ze si sensory mysli, ze ridic proste chybi, a pochopi, ze je, az kdyz si zapne pas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den nenousek, máte pravdu je to sedačkou-senzorom nejakým, pretože keď sa mama pritlačí rukami o strop k sedačke tak ju pohne a keď tlak uvoľní tak znova vyhodí rýchlosť. Ma ca 60-65kg a to nie je extra malo, aj ľahší ľudia jazdia na Kodiaqu II. A vyhadzuje rýchlosť pri obyčajnom sedení bez vrtenia sa a sedí úplne vzadu (skusala všetky polohy už asi..) Na predvadzacom aute kde bola kožená sedačka jej to nerobilo vôbec. Senzor je zle nastavený alebo sedačka vadná..no nervy len z toho 😕

Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...