Přejít na obsah

Nastavenie svetiel

Maikyzv

Doporučené příspěvky

Ahoij potreboval by som od vás radu, dajú sa nastaviť manuálne svetlá na škoda octavia 3 2015 xenóny? Ľavé svetlo mi svieti do ľavej strany na fotke to nieje moc vidieť preto si myslím že je zbytočné ju sem dávať 

Vopred Ďakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) ano, dají. jako každé přední světla.

2) najdi si odpovidajici tema

3) zajed si kdekoliv do servisu, kde maji regloskop .. coz je asi vsude (STK, pneuservisy (tam ted bude narvano), kazdy normalni servis). Tam ti to nastavi :)  Je to na 5 minut.

4) proc tohle nekdo vubec resi nebo se na to pta?? .. asi proto, ze muze :) 

Editováno: , autor: hamoun
Odkaz ke komentáři

Tak zacni tym, ze potrebujes diagnostiku. Nasledne idealne 10m vzdialenu stenu, rovnu podlahu. Plna nadrz, komplet obsadenie kufra povinnou vybavou vratane rezervy (alebo kompresora). Svetla v polohe stretavaciek, nie auto. Na sedadlo vodica 80kg zataze. Zapnut zapalovanie, cez diag nastavit zakladnu polohu, nasledne az mozes skrutkami na svetle riesit nastavenie. Stranove je doma nastavit obtiazne, vyskove je lahsie. Staci meter, zmerat stred sosovky a na stene vzdialenej presne 10m namerat o 10cm menej. A podla toho nastavit...

Pokial viem, vsetko by to malo byt dostupne v dielenskej prirucke

Aj tak to nemusis mat nastavene spravne, ako som pisal, stranove sa nastavuje horsie ako vyskove. Ale ved hraj sa :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...