Maikyzv Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Ahoij potreboval by som od vás radu, dajú sa nastaviť manuálne svetlá na škoda octavia 3 2015 xenóny? Ľavé svetlo mi svieti do ľavej strany na fotke to nieje moc vidieť preto si myslím že je zbytočné ju sem dávať Vopred Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října (editace) 1) ano, dají. jako každé přední světla. 2) najdi si odpovidajici tema 3) zajed si kdekoliv do servisu, kde maji regloskop .. coz je asi vsude (STK, pneuservisy (tam ted bude narvano), kazdy normalni servis). Tam ti to nastavi Je to na 5 minut. 4) proc tohle nekdo vubec resi nebo se na to pta?? .. asi proto, ze muze Editováno: 25. Října, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikyzv Vloženo 25. Října Autor Sdílet Vloženo 25. Října Ďakujem za odpoveď. Prečo sa pýtam? Pretože sa mi nechce čakať v servisoch kde trz všade u nás plno tak som si to chcel večer doma spraviť sam len natočiť svetlomet do rovna aby nesvietil na ľavú stranu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Tak zacni tym, ze potrebujes diagnostiku. Nasledne idealne 10m vzdialenu stenu, rovnu podlahu. Plna nadrz, komplet obsadenie kufra povinnou vybavou vratane rezervy (alebo kompresora). Svetla v polohe stretavaciek, nie auto. Na sedadlo vodica 80kg zataze. Zapnut zapalovanie, cez diag nastavit zakladnu polohu, nasledne az mozes skrutkami na svetle riesit nastavenie. Stranove je doma nastavit obtiazne, vyskove je lahsie. Staci meter, zmerat stred sosovky a na stene vzdialenej presne 10m namerat o 10cm menej. A podla toho nastavit... Pokial viem, vsetko by to malo byt dostupne v dielenskej prirucke Aj tak to nemusis mat nastavene spravne, ako som pisal, stranove sa nastavuje horsie ako vyskove. Ale ved hraj sa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.