wlado Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Prosim,nevie mi niekto poradit?Stale mam problem s centralnym zamykanim,niekedy odomkne len troska a niekedy zase nezamkne,predne dvere.Dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Prosim,nevie mi niekto poradit?Stale mam problem s centralnym zamykanim,niekedy odomkne len troska a niekedy zase nezamkne,predne dvere.Dik za pomoc nevim jestli jsou stejne problemy u octavii i u fabii,s tim centralem,,ale mel bys asi lepsi se poptat na foru pro fabky coz?ne zebych ti nechtel poradit... ja mam u Octavie podobnej problem,s tim,ze se mi sem tam nezamknou zadni leve dvere..a delam to tak ze otocim klickem tam a zpatky,tim to zamknu,odemknu a kdyz to jakoby po 2 zamykam,jede to bez problemu...muzes to skusit ..ja uz jsem si na to celkem zvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 mě to před pár měsící občas zlobilo taky, ale srovnalo se to samo. PS: mladší sestřička má svou část fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.